Time to remember: M.J

Aseara am dat din intamplare peste o emisiune pe Music Channel in care erau rememorate cateva dintre hit-urile lansate de Michael Jackson de-a lungul carierei sale. Nu sunt un fan Music Channel insa emisiunea cu pricina mi-a captat pentru cateva minute atentia. Cu totii am fost la un moment dat macar putin fani ai lui Michael.

Pe langa muzica evident, pe mine m-au fascinat costumele sale de scena. Atat de stralucitoare, atat de multe paiete aplicate, atat de expresive. Si totusi imaginea care mi-a ramas in minte este cea din videoclipul „In the closet”. Simplu si extrem de cool in acelasi timp. Un maiou alb simplu, pantaloni skinny negri, o energie debordanta si o putere de seductie incredibila.

Asta ca sa nu vorbim despre exotismul lui Naomi Campbell, in vremurile ei de glorie si de senzualitatea care trece parca prin ecran. Este vorba numai despre mine sau si voua va este dor de style icon-urile autentice? Apropo de asta, maine pe hotcity.ro veti avea o surpriza, sper eu placuta. 🙂 Mai multe insa nu va spun ci va las sa aflati maine dis de dimineata.

Time to remember: M.J

Adrian Oianu la Pasarela Bucuresti-Paris 2009

Time to remember: M.J

Fashion Wednesday

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!