Pasarela vedetelor de carton

mikeSaptamana trecuta cand Michael Jackson si-a anuntat revenirea pe scena in luna iulie pentru a sustine o serie de 10 concerte la Londra, stateam si ma gandeam ce inseamna cu adevarat un star, o vedeta si cat de mult si-a pierdut din inteles acest cuvant.

O masa de oameni era adunata in East London, locul in care Michael a sustinut conferinta de presa. Am vazut in egala masura si oameni mai in varsta dar si tineri, barbati si femei deopotriva. Cand Michael ridica doua degete multimea incepea sa il aclame. Cand Michael schita un zambet il aclamau si mai tare. Iar cand Michael a dat sa spuna doua cuvinte atunci s-a iscat o isterie mai ceva ca la concerte (vedeti mai jos despre ce vorbesc).

Ei bine toate astea spun ceva despre ceea ce ar trebui sa fie o vedeta. Michael nu a mai aparut pe scena de ani buni de zile. In schimb succesul pe care l-a avut de-a lungul anilor a cantarit suficient de mult incat iata ca revenirea sa pe scena este mai asteptata decat sosirea Madonnei in Romania.

Asta inseamna sa fii un star. Spice Girls va aduceti aminte cat de adulate erau prin anii ’90. Si totusi reunirea lor de anul trecut nu a facut altceva decat sa confirme faptul ca starurile adevarate nu se nasc peste noapte. Un star revine in memorie ori de cate ori il chemi. Un star are un perete rezervat pentru postere si o cutie de carton speciala care pe masura trecerii anilor se umple cu articole, fotografii si autografe.

In Romania pe cine putem considera star? Pai pe mai toata lumea care ajunge la televizor si care ocupa un loc in platou la OTV. Daca au un decolteu bun de aratat ajung vedete intr-un tabloid la pagina 5. Iar daca printr-un concurs de imprejurari se lasa pozate pe prima pagina, pai atunci ies la iveala adevarate fite de star. Vedetismul musai se manifesta si prin Vertu-ul la vedere, bonus a faptului ca te afisezi cu unul sau altul baieti de bani gata, Jeep-ul din dotare care nu e al tau dar pe care il conduci cu mandrie si gentile de firma care nu sunt chiar de firma insa sunt copii suficient de bune cat sa pacaleasca ochiul neavizat.

Vedetele din carton care apar si dispar la fel de repede cum au aparut. Sunt persoanele care fac rating cu orice pret si care sunt etichetate in mod eronat drept vedete cand de fapt sunt doar niste himere nascute pentru a amuza, oripila sau indobitoci publicul. Exemple va las pe voi sa dati caci sunt sigura ca va vin in minte o multime.

Pana una alta va invit sa va exprimati si voi opinia, scriind pro sau contra vedetelor de carton.

Meditatie de week-end – London style

Meditatie de week-end – London style

Pasarela vedetelor de carton

Concurs! Sedinta foto in cuplu

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!