Adrian Oianu la Pasarela Bucuresti-Paris 2009

Festivalul Pasarela Bucuresti-Paris, organizat sub auspiciile Ambasadei Frantei, in parteneriat cu Institutul Francez la Bucuresti si Institutul Francez al Modei de la Paris, se va afla anul acesta la a doua editie.

sp_n5157Unul dintre scopurile acestui eveniment este sa faca cunoscuti publicului francez, designerii romani si sa aduca in fata publicului roman tenditele modei franceze. O surpriza foarte mare este anuntarea expozitiei de rochii ‘Tribute to Yves Saint-Laurent’, care va deschide festivalul Pasarela din acest an.

Este prima oara, dupa moartea designerului francez cand aceasta expozitie va fi scoasa din Paris. Mai mult, va fi o onoare pentru tara noastra, sa fie gazduita la Bucuresti. De asemenea, o noutate a editiei din acest an este invitatia adresata unui designer roman consacrat, care isi va prezenta colectia in cadrul Festivalului. Alegerea din acest an este designerul Adrian Oianu.

Astfel, pe 28 Mai, publicul francez si roman va asista la un spectacol Adrian Oianu, care se incadreaza foarte bine intr-un “happening” contemporan, in care vor exista moda, dans si instalatii artistice, pentru a crea o imagine cat mai puternica despre designul romanesc. In ultima zi a Festivalului, designerul francez de anul acesta, invitat sa isi prezinte colectia va fi Richard Rene. Acesta si-a facut practica la Hermes si apoi a lucrat la JP Gaultier pentru rochiile de haute-couture.

Adrian Oianu la Pasarela Bucuresti-Paris 2009

Duminica la Junk Made

Time to remember: M.J

Time to remember: M.J

Articole recente

There are 0 comments

    1. adinanecula

      In curand Ana voi posta cronica colectiei si fotografiile. Tot ce pot spune pana atunci este ca urmeaza in mare aceeasi linie cu care ne-a obisnuit Adrian Oianu (croiuri lejere, materiale fluide, drapaje) iar detaliile precum snururile tricolore atasate de botine sau bijuteriile masive au intregit perfect colectia.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!