Terapii pentru trup si suflet: experienta unica Shiseido Spa

In urma cu cateva zile va dezvaluiam secretele ritualului cosmetic premium al Shiseido Spa – Future Solution LX Facial Ceremony – incadrat in filosofia unica al unuia dintre cele mai reputate branduri la nivel mondial. Experienta prelungita de care am avut parte in cadrul spa-ului Shiseido inaugurat la Stejarii Country Club, a continuat cu inca o terapie de exceptie, concentrata de aceasta data pe remodelarea corporala, secondata de o descindere in zona piscinei.

Credit foto: Bogdan Popescu – Moiré Studios

Matematica frumusetii

Ca si in cazul tratamentului facial Future Solution LX Facial Ceremony, protocolul pe baza caruia se deruleaza terapia de body sculpting a Shiseido Spa nu se aseamana defel cu cel experimentat in centrele de beauty, ordinea, tipul si numarul miscarilor de masaj efectuate derulandu-se dupa o regula “matematica” de 3 luate cate 3: 3 segmente pe care se lucreaza (interior, median si exterior), 3 miscari repetate pe fiecare segment si 3 zone de actiune.

Miscarile rapide si intense de stimulare a circulatiei sunt completate de ciupituri ferme care vizeaza tesutul adipos, urmate de miscari de framantare profunde, de manevre de drenaj si de pliere a pielii, iar la final de o netezire si de o presiune usoara. La Shiseido Spa nimic nu se deruleaza la intamplare, ci totul este programat pentru obtinerea rezultatelor optime: manevrele sunt executate in aceeasi ordine, au aceeasi durata, iar presiunea exercitata este adaptata fiecarei persoane (functie de gradul de sensibilitate si toleranta al pielii) si nu este influentata de credintele acesteia (niciun masaj nu trebuie sa fie dureros pentru a fi eficient). La finalul tratamentului, dupa ce s-a lucrat pe picioare, talie, spate si fesieri, este aplicat un serum activator si o crema anticelulitica sau de fermitate, care in primele minute confera o senzatie placuta de racoare.

Acoperita de halat si de un prosop generos si resimtind fiorii reci ai cremei pentru fermitate, m-am indreptat inspre zona piscinei, trecand pe langa sauna din care se inaltau aburi calzi. Daca nu credeam ca ma pot energiza si mai mult dupa aproximativ 3 ore petrecute in compania Alinei, ei bine energy pool-ul mi-a demonstrat exact contrariul. Piscina din cadrul Shiseido Spa nu este una obisnuita, ci reprezinta o adevarata oaza revitalizanta, in care odata cufundata, am simtit ca renasc precum Afrodita din spuma marii. Jeturile de apa cu bule, activate printr-o simpla atingere a butoanelor plasate pe marginea piscinei, detensioneaza musculatura, energizeaza corpul si stimuleaza in acelasi timp simturile, iar sezlongurile metalice inaltate din apa piscinei, confera o noua dimensiune intregii experiente.


Nu am regretat cele 5 ore petrecute la Shiseido Spa in cel mai lung beauty test realizat pana in prezent, insa fara doar si poate cel mai incitant si revelator dintre toate. Am promis ca voi reveni cat de curand, mai ales ca terasa cu priveliste spre padure urmeaza a fi deschisa, iar un pahar de sampanie merita inchinat dupa o sesiune de sauna cu aburi sau dupa un rasfat in jacuzzi-ul din camera VIP!

Citeste si despre secretele terapiei faciale premium Shiseido Spa – Future Solution LX Facial Ceremony.

Terapii pentru trup si suflet: experienta unica Shiseido Spa

.1 Concept sau arta colorarii parului transpusa in amprente unice

Terapii pentru trup si suflet: experienta unica Shiseido Spa

Concentratul de moda romaneasca: 4 ani de Molecule-F

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!