Tendinte in design-ul de pantofi

In 2011 confortul este redefinit gratie cercetarilor ce scot la iveala modalitati inedite prin intermediul carora un simplu accesoriu sa se transforme intr-un obiect dezirabil gratie unei proprietati unice, patentate. Intr-o perioada in care pe strazile din marile capitale ale modei, afisarea etichetei de brand devine o “impolitete” care frizeaza ridicolul, un designer parizian cu origini asiatice, reuseste sa impuna un nou standard la capitolul pantofi cu secrete ascunse.

Raphael Young a patruns de la o varsta frageda in tainele realizarii perechilor de pantofi, sub indrumarea unchiului sau, Alexandre Narcy, un veritabil artizan care a lucrat pentru Yves Saint Laurent. In prezent, Raphael nu doar concepe pantofi de la prototip si pana la produsul final, dar a si descoperit o metoda prin care pantofii cu toc sa fie perceputi de femeia care ii poarta ca pe balerini, in termeni de confort si flexibilitate.

Gratie tehnologiei patentate R-Flex, pantofii cu toc stabilesc un nou standard de confort, pastrandu-si design-ul si aspectul extrem de elegant. Pantofii prezinta insertii de otel in tocuri, latex in talpa din piele si cauciuc. O pereche de pantofi cu toc, peep-toe sau escarpen clasic, costa intre 390 de euro si 420 de euro, iar comanda se poate face si online de pe site-ul lui Raphael Young.

Tendinte in design-ul de pantofi

Paste Fericit

Tendinte in design-ul de pantofi

Tendinte beauty: fonduri de ten pentru vara

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!