Sugestii de lectura pentru un 2014 plin de inspiratie

Zilele de Sarbatoare imi prilejuiesc fara doar si poate momente de relaxare pe care le dedic lecturarii volumelor de moda, frumusete sau arta care isi asteapta cuminti randul pe noptiera mea ultra-aglomerata. Marturisesc ca la finele lui 2013, inaltimea cartilor ordonate precum un Tour Eiffel la capatul patului, constituia dovada clara a lipsei de timp datorate unui program de lucru intens si a orelor tarzii ocupate cu mail-uri, proiecte si scris intr-un ritm alarmant.

Nu stiu cat timp ati acordat rasfoirii unor pagini cu insemnatate in ultimele saptamani, insa dat fiind ca inceputul de an intotdeauna este mai dificil si necesita cateva zile de reconectare la fluxul obisnuit al activitatilor, profit de ocazie sa va sugerez cateva articole menite sa va inspire.

Numarul din Etiquette Magazine decembrie/ianuarie 2014 inca se regaseste in centrele de presa InMedio, iar daca nu ati intrat deja in posesia sa, iata cel putin trei motive pentru a va indrepta spre cel mai apropiat magazin in zilele urmatoare:

  • Kazuhiro Hiruma se numara printre cei mai bine cotati make-up artisti internationali, reprezentand cu succes Givenchy in cadrul sesiunilor private de machiaj organizate pentru clientele fidele brandului in boutique-urile exclusiviste din marile capitale ale lumii. In ciuda agendei extrem de incarcate, cu ocazia vizitei sale in Romania, Kazuhiro Hiruma mi-a acordat privilegiul unei sesiuni speciale de make-up, urmate de o discutie in amanunt privitoare la parcursul sau si la viziunea asupra artei machiajului.

  • Un alt interviu exclusiv, care ma onoreaza este cel acordat de Peter Yip, fondatorul Cell Cosmetics si La Prairie, o personalitate marcanta a arealului cosmetic mondial, care in urma cu cativa ani a decis sa isi concentreze toate eforturile in punerea la punct a unei linii menite sa stabileasca noi standarde si sa sa se pozitioneze in topul celor avansate game – Bellefontaine.

  • Tot in Etiquette Magazine puteti afla secretele realizarii pas cu pas a unei coafuri de cocktail care m-a transportat intr-o secventa din celebra pelicula Grand Hotel. Cristian Scutaru, educational trainer JOICO Romania, a reusit ca in timp record, sa ma determine sa imi ador ondulele lejere si imi regandesc intreg styling-ul pentru un eveniment important.


Revista Business Woman se numara printre partenerii si sustinatorii proiectului Fashion goes North, iar primul articol pe care l-am scris in numarul din luna decembrie 2013, sper sa va transporte in povestea magica pe care am conturat-o in urma vizitei la Helsinki (mai multe articole dedicate incursiunii in universul design-ul nordic – focus Helsinki – puteti parcurge pe blog in sectiunea dedicata).

In zilele urmatoare, va voi dezvalui o serie de carti recent publicate, pe care merita sa le treceti pe lista in 2014.

Sugestii de lectura pentru un 2014 plin de inspiratie

Ibrows Training Tour #1

Sugestii de lectura pentru un 2014 plin de inspiratie

Acordurile vieneze ale inceputului de an

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!