Style-Up Fashion Show: prezentarea colectiilor toamna-iarna 2014 in Plaza Romania

Serile devin ceva mai racoroase, strazile incep sa forfoteasca, agendele se completeaza de la o ora la alta intr-un ritm alert, iar in aer pluteste un entuziasm deborant. Fara doar si poate este septembrie, luna in care tuturor lucrurilor pare sa le fie acordata sansa unui nou inceput, in care garderobele asteapta sosirea unor oaspeti fermecatori si in care imagina reflectata in oglinda este supusa unei revizuiri “de rigueur”.

Saptamanile modei domina ca in fiecare an inceputul toamnei, traseaza liniile directoare ale primaverii urmatoare si deschid apetitul pentru un shopping inteligent structurat, menit sa asigure un “fundament” al investitiilor fara regret. Noile colectii toamna-iarna 2014 ale brandurilor regasite in selectia centrelor comerciale, au descins deja in magazine de la finele lui august, insa septembrie reprezinta perioada de glorie, in care sunt supuse descoperirii plenare, atasamentelor si wishlist-urilor incipiente.

Plaza Romania introduce clientilor sai piesele esentiale pentru toamna, intr-un fashion show complex, programat miercurea viitoare (24 septembrie) cu incepere de la ora 19:00 in incinta mall-ului. Branduri binecunoscute din segmentul mass-market si premium se aliniaza pe podium intr-un decor sugestiv cu aer tomnatic: Tommy Hilfiger, D’S Damat, Lee Cooper, Koton, Time Out, Lashez, Bigotti, Colin’s, BSB, Otter, Il Passo, Sephora si Yves Rocher.

Maria Andrei, directorul artistic al show-ului de moda, va transpune in look-uri purtabile principalele directii stilistice ale toamnei 2014, iar alaturi de modele profesioniste pe podiumul prezentarilor vor urca Anca Serea, Gianina Ilies, Andreea Balan, Iuliana Luciu, Adelina Pestritu, Speak si Adrian Nartea. Pentru un start plin de energie in noul sezon, in continuarea fashion show-ului din Plaza Romania, Andreea Balan va sustine un concert in stilul antrenant care o caracterizeaza.

Miercuri 24 septembrie, cu incepere de la ora 19:00, va astept in Plaza Romania pentru o seara in compania Modei, punctata cu o serie de surprize pe care le veti descoperi la fata locului. Mai multe detalii puteti afla pe pagina oficiala de Facebook Plaza Romania sau pe site-ul plazaromania.ro.

Style-Up Fashion Show: prezentarea colectiilor toamna-iarna 2014 in Plaza Romania

LPG Cellu M6: ofensiva asupra celulitei

Style-Up Fashion Show: prezentarea colectiilor toamna-iarna 2014 in Plaza Romania

Irina Schrotter primavara-vara 2015: Displaced Shapes

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!