Shopping in Buenos Aires

A merge la cumparaturi intr-una dintre marile capitale ale modei nu mai poate fi considerata la ora actuala ca fiind o fita de moment, ci o necesitate sau de ce nu chiar o afacere. Preturile din magazinele romanesti nu doar ca se mentin la acelasi nivel pe timp de criza economica, ba mai mult continua sa creasca pe fondul unei ignorante voite.

Nu este necesar sa cheltui mii de euro la o sesiune de cumparaturi in Londra, Paris sau Amsterdam. Biletele de avion la companiile low cost nu te fac sa scoti din buzunar mai multi bani decat ai cheltui pe benzina pana la mare si inapoi, iar daca prinzi perioada de reduceri atunci iti mai poti cumpara linistita niste valize in care sa transporti toate cumparaturile.

In cazul in care vrei sa incerci un alt gen de shopping, diferit de cel practicat in Londra sau Paris, poti opta pentru Buenos Aires. Ce-i drept nu ne este tocmai la indemana ca si distanta, insa daca iti organizezi o vacanta in zona merita sa dedici macar 2-3 zile cumparaturilor.

Revista “ Travel&Leisure” publica in fiecare an un top al celor mai frumoase orase din lume, bazat pe voturile cititorilor. Anul acesta, Buenos Aires s-a  clasat pe locul 4, lucru demn de luat in seama atunci cand stai si cantaresti ce optiuni de vacanta ai.

In Buenos Aires poti face shopping la orice ora din zi sau din noapte poftesti. Mall-urile sunt deschise pana la orele 22:00 iar daca ai rabdare sa le descoperi, magazinele de cartier care vand haine si accesorii traditionale iti pot oferi surprize cat se poate de placute, mai ales daca le vizitezi seara, atunci cand sunt mai putin frecventate.

Foarte multe agentii de turism organizeaza excursii de shopping. Personal nu ti-as recomanda astfel de plimbari prin magazine, dat fiind ca limiteaza foarte mult optiunile in materie de cumparaturi (sunt locatii standard in care esti dus de agentul de turism, de obicei in centrele comerciale si la magazinele care au contract cu agentia) si nu iti permit sa explorezi in detaliu tot ceea ce exista in imprejurimi.

Citeste articolul complet aici.

Shopping in Buenos Aires

Midtown Crisis

Shopping in Buenos Aires

Cand a mirosi este un privilegiu

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!