Midtown Crisis

Un pictorial minunat pe care l-am descoperit in nr.37 al QVEST.  Fum de tigara, decadenta amestecata cu un strop de luxury, cladirile new-yorkeze imprimate pe fundal si cateva elemente cu aer vintage.

Styling Bernat Buscato

Fotografie Txema Yeste

qvest9qvest4qvest5qvest11qvest8

Midtown Crisis

In Mexic la un pahar de Campari

Midtown Crisis

Shopping in Buenos Aires

Articole recente

There are 9 comments

  1. adinanecula

   Aaa am inteles… nu stiam la ce anume te referi. Sper sa il vedem si la noi in cinematografe cat de curand. Lansarea este programata pentru sfarsitul lui august din cate stiu iar in Romania va ajunge probabil la sfarsitul lui septembrie.

 1. carola

  superb! cata senzualitate si erotism in niste imagini extrem de elegante si cu un model mult mai imbracat decat media pe glossy ;).
  Merci pt recomandarea cu fashion babylon, trebuie sa termin intai The End of Fashion si poate o comand de pe amazon pe urmatoarea! Eu am terminat Front Row, biografia lui Anna W, o carte savuroasa, desi cu o doza substantiala de barfe 😉 perfecta in asteptarea lui „The Sept Issue”!

  1. adinanecula

   Uuu Front Row nu am apucat sa citesc insa uite ca mi-ai dat o idee. Sa pun si eu mana pe ea, ca sa continui pe aceeasi linie cu Fashion Babylon. Si „The September Issue” va fi cireasa de pe tort. 😛

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!