Salon Maison Paris: experienta unei manichiuri impecabile intr-un loc de poveste

Frumusetea presupune mai mult decat apelul la cele mai eficiente si avansate produse din punct de vedere al formularii si al modalitatii de actiune. Frumusetea inseamna preocupare, timp alocat unor ritualuri absolut necesare si mai presus de toate o stare de spirit fara de care orice act este lipsit de valoare si de sens.


“Beauty on the go” a devenit laitmotivul si apanajul unei societati in care totul se deruleaza pe fast-forward, in care nicio femeie nu mai gaseste ragaz pentru un moment dedicat siesi si in care serviciile trebuiesc infaptuite cu viteza luminii, sub o presiune impusa de ritmul alert si incontrolabil al cotidianului. Parisul este un oras incantator si sublim, ascunde incredibil de multe locuri a caror frumusete poate fi pastrata in suflet pentru o eternitate, insa majoritatea serviciilor de beauty sunt concepute pentru a corespunde perpetuei curse contra-cronometru.

Acesta este si motivul pentru care de-a lungul anilor in Paris au fost deschise tot atatea nail bar-uri express, pe cate cafenele sau boutique-uri concept. Cochetaria, aerul boem sau arta decriptata in detalii de decor se regasesc doar in intimitatea caminelor, in spatiile dedicate galeriilor, in design-ul hotelurilor de prestigiu, in arealul extins al magazinelor beauty ce apartin brandurilor cu rezonanta sau in spatele vitrinelor colorate, unde maestrii cofetari fac dovada talentului unic menit sa faca papilele gustative sa trepideze de placere. Toate acestea nu au nimic de a face cu saloanele de manichiura sau coafura, pentru care sunt rezervate spatii restranse, decorate in stil minimal sau cu tematica internationala, integrate in perimetrul centrelor comerciale sau plasate la intersectiile unor artere intens traficate.

O inaugurare speciala necesita o piesa vestimentara pe masura: noul pardesiu semnat Kikilou, devenit mica mea obsesie fashion sezonul acesta


Pariziencele solicita o manichiura rapida in timp ce isi verifica email-urile pe tableta sau in timpul unei conversatii zgomotoase. Nimic diferit fata de clientele romance si perfect explicabil in contextul comprimarii la maxim a timpului. Singurul loc din Paris, unde am putut resimti o relaxare deplina si unde am beneficiat de o manichiura in tihna realizata intr-un cadru absolut superb, a fost la hotelul La Belle Juliette, descoperit pur intamplator in timpul unei plimbari prin Saint Germain des Pres. Altminteri, nail bar-urile din cartierul Marais, OPI bar-ul generos de pe Rue du Faubourg sau Nail Factory-ul amenajat in stil new yorkez de pe Rue Cardinet, reprezinta intotdeauna o buna optiune pentru o manichiura rapida, insa destul de costisitoare.

Salon Maison Paris: cel mai fermecator spatiu din Bucuresti dedicat manichiurii/pedichiurii

Bucurestiul este fara doar si poate la fel de efervescent precum Parisul, pastrand desigur anumite limite, insa spatiile dedicate frumusetii sunt concepute intr-o alta maniera si pentru o clientela care nu este deja suprasaturata, care incearca inca sa acumuleze informatii si sa se auto-educe, care cauta repere si locuri cu care sa se identifice si care isi doreste alternative iesite din tiparele clasice.


Salon Maison Paris, noul spatiu dedicat manichiurii si pedichiurii, recent inaugurat in centrul Bucurestiului (Str. Constantin Aricescu nr. 18), se constituie poate in cel mai fermecator playground beauty urban, un adevarat taram al fanteziilor cromatice transpuse pe unghii cu ajutorul specialistilor pregatiti sa transforme orice vis al frumusetii in realitate. Un loc care te inspira inca din primele secunde in care i-ai trecut pragul, care te transporta in propria poveste, care te lasa sa il descoperi si sa il explorezi cu lejeritate si care iti creaza tot confortul psihic pentru a te simti ca acasa.

Salon Maison Paris reda aerul orasului de suflet al multora dintre voi (inclusiv al meu), spiritul boem si accentele glam intrevazute printre politele din lemn proaspat atinse de vopseaua alba, reflectate in oglinzile ovale cu rame stilizate sau pastrate in sertarele inalte cu maner metalic ale comodelor inscriptionate cu mesaje motivationale.

La Salon Maison Paris mi-am permis sa ignor mesajele de pe telefon, sa comut in modul silentios, sa respir adanc si sa ma asez confortabil la masa de manichiura, gandindu-ma doar daca sa imi rasfat unghiile cu aplicatii de dantela, de pulbere sidefata sau de cristale, intr-un exercitiu extrem de fantezie sau daca sa optez pentru manichiura semi-permanenta cu lac UV negru pe care o adopt in mod constant. Iar la final ma gandeam ca deja imi doresc sa revin.

In meniul beauty al Salon Maison Paris sunt incluse atat manichiura/pedichiura clasica, semi-permanenta sau cu gel, cat si numeroase variante de personalizare cu ajutorul aplicatiilor de flori naturale, pene, tatuaje metalice, perle, cristale Swarovski, caviar, banda metalica, catifea etc. O paleta cromatica larga se afla la dispozitia fiecarei cliente, iar brandurile selectate se numara printre cele mai apreciate din punct de vedere al calitatii si al formularii produselor: OPI, Ciate, Melkior, Cuccio etc.


Nu in ultimul rand, Salon Maison Paris prezinta un program de functionare adaptat parca ritmului vietii cotidiene si care elimina orice scuza privitoare la lipsa de timp: de luni pana vineri – 10:00 – 22:00, iar sambata si duminica – 09:00 – 21:00. Programarile pot fi efectuate la telefon 031.620.40.97.

Salon Maison Paris: experienta unei manichiuri impecabile intr-un loc de poveste

Massimo Dutti Romania la un click distanta: noua platforma de shopping online

Salon Maison Paris: experienta unei manichiuri impecabile intr-un loc de poveste

Caviar Anti-Aging Seasilk (Alterna Professional): formula magica pentru reintinerirea parului

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!