Rochia din fermoare

Sa fie de la criza economica sau nu, cert este ca economia de material nu strica niciodata, mai ales daca avem la indemana o varianta mult mai ieftina si de efect.

Mai precis ne sunt necesare 120 de fermoare si un pic de imaginatie. Designerul Sebastian Errazuriz a avut nu doar imaginatie ci si curajul de a pune in practica o rochie realizata integral din fermoare. Posibilitatile de purtare sunt nenumarate, respectivele fermoare putand fi deschise partial, scoase de tot si apoi reatasate in functie de look-ul care se doreste obtinut.

De la concept pana la produsul final s-au scurs doua luni dat fiind ca rochia respectiva a fost realizata manual. Cine se incumeta este invitat sa incerce. Voi ati purta asa ceva?

rochie1rochie2rochie3

In acelasi stil si rochia din manusi de cauciuc… stiti din acelea cu care spalati vasele. Click pe fotografii pentru marire.

glovedress

Rochia din fermoare

Monica Jagaciak

Rochia din fermoare

Invataturile Annei Wintour

Articole recente

There are 0 comments

  1. cristina_amc

    Draga mea de ce as purta fermoare si manusi cand exista rochite la preturi destul de accesibile???Cu tot respectul celui care a muncit 2 luni dar nu-mi doresc sa arat ca o rama sau ca o lamaie…daca in cea de fermoare as indrazni, cea din manusi e horror.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!