Rochia din fermoare

Sa fie de la criza economica sau nu, cert este ca economia de material nu strica niciodata, mai ales daca avem la indemana o varianta mult mai ieftina si de efect.

Mai precis ne sunt necesare 120 de fermoare si un pic de imaginatie. Designerul Sebastian Errazuriz a avut nu doar imaginatie ci si curajul de a pune in practica o rochie realizata integral din fermoare. Posibilitatile de purtare sunt nenumarate, respectivele fermoare putand fi deschise partial, scoase de tot si apoi reatasate in functie de look-ul care se doreste obtinut.

De la concept pana la produsul final s-au scurs doua luni dat fiind ca rochia respectiva a fost realizata manual. Cine se incumeta este invitat sa incerce. Voi ati purta asa ceva?

rochie1gay speed dating nottinghamshould i do online dating

In acelasi stil si rochia din manusi de cauciuc… stiti din acelea cu care spalati vasele. Click pe fotografii pentru marire.

https://www.adinanecula.ro/mannheim-azubi-speed-dating/

Rochia din fermoare

Monica Jagaciak

Rochia din fermoare

Invataturile Annei Wintour

Articole recente

There are 0 comments

  1. cristina_amc

    Draga mea de ce as purta fermoare si manusi cand exista rochite la preturi destul de accesibile???Cu tot respectul celui care a muncit 2 luni dar nu-mi doresc sa arat ca o rama sau ca o lamaie…daca in cea de fermoare as indrazni, cea din manusi e horror.

Impartaseste-mi opinia ta

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.