Monica Jagaciak

Chiar daca a fost de la tocurile prea inalte nu ar trebui aruncat cu pietre totusi. Nu este nici primul si nici ultimul model care se impiedica pe runway. Are doar 15 ani, este de origine poloneza si o cheama Monica Jagaciak.  A aparut pe copertile Harper’s Bazaar, L’Officiel sau Elle (avea doar 13 ani cand a realizat copertile pentru revistele mentionate) si se numara printre modelele care promit extrem de mult (top 10 newcomers pentru toamna 2009).

monica-dec-07monica-dec-ellemonica-lo-dec1

Monica Jagaciak

Justin Timberlake – cel mai stilish american

Monica Jagaciak

Rochia din fermoare

Articole recente

There are 3 comments

  1. adinanecula

    @carola: au existat de-a lungul timpului numeroase discutii privitoare la varsta la care aceste fete si-ar putea incepe cariera in domeniul modelling-ului si nici in momentul de fata nu s-a ajuns la o concluzie unanima. Si eu cred ca la 13 ani este mult prea devreme pentru a patrunde in aceasta industrie, care slava domnului are atatea metehne.

    @delia: anul trecut si acum doi ani cand au fost acele cazuri de modele care au decedat pe podium sau in culise, opinia publica era de-a dreptul socata de ce se intampla in industria modelling-ului. La ora actuala se pare insa ca s-a uitat totul iar daca este sa privim manechinele tinere, vom constata ca sunt promovate aceleasi fete anorexice si cu o mima extrem de palida.

Impartaseste-mi opinia ta