CONCURS: tratatie cu inghetata Venchi

Printre tonurile edulcorate care infuzeaza sezonul acesta garderoba si ne trimit cu gandul direct in vacanta, regasim alte cateva delicii cel putin la fel de apetisante, menite sa rasfete papilele gustative si sa le convinga ca micile erezii calorice de moment nu dauneaza grav siluetei.
De fiecare data cand trec prin fata vitrinelor Venchi, ratiunea si impulsul incep a se confrunta, pentru ca in final placerea frugala sa se instaleze mai presus de orice argumentatie. Iar cand vine vorba despre inghetata, Venchi stie prea bine cum sa incite si cum sa ma determine sa revin. Secretul rezida in consistenta perfecta, in gustul absolut divin care imi aminteste de anii copilariei, in detaliile servirii si in modalitatea de prezentare.

Un deliciu senzual, preparat dupa retete traditionale italiene, intr-o perfecta armonie si echilibru a ingredientelor de baza, 100% naturale si fara uleiuri vegetale rafinate, grasimi hidrogenate, arome sau aditivi sintetici. Cele 40 de retete de inghetata surprind prin rafinament si delicatete, maestrul cofetar Venchi controland perfect dozajul de lapte proaspat, frisca naturala, fructe si apa.
Mai mult decat atat, din punct de vedere nutritional, inghetata Venchi are un numar de calorii mai scazut decat ale altor produse similare (intre 100 si 170 de calorii/ 100 g), iar diversitatea sortimentelor instiga la multiple degustari: mascarpone, tiramisu, malaga, marron glace, nocciola, fistic, cassata, zabaglione, meringue, menta, iaurt, scortisoara&ghimbir, cafea, dolce di latte, amaretto, ciocolata alba, ciocolata cu portocale, ciocolata cu cafea, nuca de cocos, crema caramel, fior di panna, stracciatella etc.

V-ati gandit vreodata de ce adorati inghetata? Mie imi aminteste de nectarul secret din potirul deliciilor, de inocenta ascunsa intr-o cupa triumfala, de placerea conversatiilor de divan in toiul dupa-amiezelor toride, de soaptele care prevestesc un coup de foudre si de purul dar atat de mistuitorul dolce far niente pe riviera.

Iar daca tot v-am facut o confesiune este momentul sa le primesc si pe ale voastre. Comentariul care ma va inspira cel mai mult, va fi rasplatit cu o tratatie cadou cu inghetata Venchi pentru 4 persoane, alaturi de 4 carduri de reduceri! 

Perioada de desfasurare a concursului: 13 – 20 iunie! Castigatorul va fi anuntat in aceasta pagina pe data de 21 iunie!

Cedati tentatiei Venchi?

CONCURS: tratatie cu inghetata Venchi

Robert Pattinson, noua imagine Dior Homme

CONCURS: tratatie cu inghetata Venchi

Colectia de papioane Bowtique primavara-vara 2013 pentru LUXX LAB

Articole recente

There are 5 comments

    1. Adina Necula

      Si tocmai pentru ca suntem in asentiment, te invit sa imi dezvalui care sunt motivele pentru care iti place atat de mult inghetata!

  1. Bleotu Macrina

    Nu-i plăcere culinară mai mare pe timp de vară decât să te răsfeți cu înghețată!
    Eu una sunt topită după acest tip de desert și recunosc că-l consum și în celelalte sezoane, fiind o pofticioasă cum rar întâlnești atunci când vine vorba despre cremele înghețate din congelatoare. Uneori o prepar și acasă, dar numai în variantele clasice (cu vanilie/cacao și cu adaos de nuci/stafide). De cele mai multe ori o cumpăr din magazin, atrasă adesea de ambalajele în culori vesele.
    Mie imi place inghetata cremoasa care imi gadila papila gustative, mai ales combinatia de ciocolata cu menta

    Iar de curand am citit in ziar un articol care mi-a placut s si amuzat si am iceput sa ma uit la cunoscutii mei ce fel de inghetata mananca.Articolul se numeste „Inghetata iti dezvaluie personalitatea” Iata articolul:
    ” La initiativa unei mari companii americane, „Edy’s Grand Ice Cream” („marea inghetata a lui Edy), doctorul Alan R. Hirs , director de neurologie la „Fundatia de cercetare si tratament a gustului si mirosului” din Chicago, a pus la punct un experiment avand scopul de a determina daca cum alegerea unei inghetate poate fi dovada felului cum oamenii isi manifesta personalitatea.

    Potrivit studiului, daca iti place inghetata de vanilie, esti un om impulsiv, mereu gata sa iti asumi riscuri nesabuite. In acelasi timp, ai inclinatia de a-ti stabili idealuri foarte inalte si esti foarte increzator in potentialul tau. De asemeni, iubitorii inghetatei cu vanilie sunt adeptii unor relatii de familie foarte afectuoase.

    Daca esti innebunit dupa inghetata de ciocolata, inseamna ca ai o prezenta fermecatoare, esti mereu cuprins de entuziasm si iti place sa traiesti viata la maximum.Probabil ca esti sufletul tuturor petrecerilor si te simti nemaipomenit atunci cand esti in centrul atentiei. Rutina zilnica nu face decat sa te plictiseasca.

    Oamenii care prefera inghetata de capsuni au tendinta de a fi foarte prudenti si de a lua decizii extrem de logice. Ei sunt, de obicei, timizi sau rusinosi , strans atasati de opiniile lor si foarte impresionabili din punct de vedere afectiv.

    Daca ar fi sa aleg intre inghetata de vanilie, ciocolata ori capsuni , as opta probabil pentru o combinatie de vanilie cu capsuni. Nu imi place sa risc cu orice pret si stau mult pe ganduri atunci cand trebuie sa iau o hotarare importanta. Recunosc ca nu ma multumesc cu teluri marunte si, desigur, imi iubesc familia.”
    Mai nou de accea imi place inghetata!

  2. Pralea Mariana

    Inghetata…hmmmm…Mananc inghetata tot timpul anului,chiar si atunci cand sunt racita.Da!Nu pot rezista tentatiei.De 1 si 8 Martie eu primesc inghetata in loc de martisor;inghetata asortata de vanilie cu capsune.
    Iubesc inghetata ptr. ca e racoritoare,e dulce,acrisoara,fina,cu fructe,cu ciocolata si nu ingrasa!

  3. Doina Ana Butman

    Îngheţata este asociată, în mod involuntar, cu sezonul estival. Cum vara, deja, şi-a intrat în drepturi, nu ne mai rămâne decât să alegem locurile, unde ne putem opri, să savurăm, pe îndelete, deliciile răcoroase. Îngheţata artizanală sau „gelato”, cum o numesc italienii (pentru că, atunci, când, spui îngheţată, îti zboară, inevitabil, gândul la Italia…), se regăseşte în Bucureşti, în câteva localuri, dedicate adevăraţilor împătimiţi de îngheţată.

    Am o relație de-a dreptul specială cu îngheţața. În primul rând, nu-mi place să o consum, în timpul iernii. Trebuie să sosească, în sfârșit, căldura, pentru ca, spre cea mai mare fericire a noastră, să ne delectăm cu acest deliciu pentru papilele gustative!…

    Îmi place îngheţata din ciocolată sau, mai ales, din mentă, debordând de chips-uri (pepite) mici de ciocolata şi frişcă. De altfel, aceasta a fost întotdeauna, sinonimă, in opinia mea, cu nirvana…

    Când eşti deprimat/ă, palatul nostru este mult mai sensibil la alimentele dulci, au remarcat cercetătorii ştiinţifici de la Universitatea din Wuzburg.
    Când ești trist/ă (doliu, eșec, depresie temporară), există o tendință de a te „năpusti” asupra alimentelor, conţinând zahăr. Ciocolată, îngheţată, bomboane, prăjituri de toate felurile… Orice merge.
    Cercetătorii de la Universitatea din Wuzburg au descoperit legătura dintre acest consum de alimente dulci și tristețe. Vina o poartă emoțiile noastre: acestea ar fi responsabile de modificarea gusturilor noastre. Persoanele triste ar fi, astfel, mai sensibile la alimentele bogate în zahăr.

    Cândva, la Florenţa, am făcut o pasiune pentru o îngheţată, medie, alcătuită din 3 arome: cafea, caramel, uşor, sărat şi Fiordilatte – totul, agrementat de pere şi lămâie…, ca, pentru a-ţi păstra, permanent, în memorie, iluzia, că te afli din nou, în vacanţă, întâmpinată la intrarea in Gelateria, de un tânăr fermecător, al cărui accent cântat un lăsa nici o îndoială asupra originii sale!!

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!