Revolutii cosmetice si creme miraculoase

In momentul in care laboratoarele de cercetare ofera primele solutii ce promit revolutionarea unui intreg sistem, se poate spune cu certitudine ca universul cosmeticii a semnat un parteneriat de lunga durata cu cel al medicii, totul in numele unei frumuseti high-tech, fara urma de Photoshop sau proceduri complicate in centrele specializate.

In urma cu cativa ani semnalam aparitia primelor marci de cosmetice, axate pe rezolvarea unor probleme specifice ale tenului, insa la ora actuala in tuburile care adapostesc creme sau seruri, nu se mai afla simple solutii de infrumusetare cu efecte pe termen indelungat, ci concentrate cu actiune imediata, asemenea unor injectii nedureroase aplicate tenului.

Revolutia in cosmetica anului 2011 este fara doar si poate datorata aportului medicinii. Desigur, discutam si despre texturi pe care cu greu ne puteam imagina ca le vom experimenta in cazul unui produs cosmetic, insa inovatiile care se afla la baza celor mai recente lansari de beauty, depasesc orice imaginatie si ofera raspunsuri clare la problemele majore cu care se confrunta femeile. Trecem din era promisiunilor, a reclamelor inselatoare si a editarii pe computer, intr-o era a eficacitatii, in care nu isi gasesc locul decat acele marci care au resursele necesare si capacitatea de a investi permanent in cercetare.

Cosmetica estetica nu va fi nicicand disponibila la un pret ridicol de accesibil si nici nu se va „democratiza” prea curand, devenind o adevarata sustinatoare a luxului in ceea ce priveste frumusetea. Un lux bazat insa nu pe formule nascocite cu scop de marketing, ci pe retete gata sa aseze intr-un con de umbra chirurgia estetica si actul medical invaziv.

Asadar, astazi va introduc intr-o zona cu totul speciala a cosmeticii, in care discutam despre medicina anti-aging, creme capabile sa refaca ovalul facial, sa indeparteze cicatricile, sa atenueze vizibil ridurile si sa redea tenului stralucirea. Cititi continuarea articolului meu aici.

Lansare Perfect Strenght: Avon

Lansare Perfect Strenght: Avon

Propunerile designerilor romani pentru primavara-vara 2012: Gala Avanpremiere 9

Propunerile designerilor romani pentru primavara-vara 2012: Gala Avanpremiere 9

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!