Lansare Perfect Strenght: Avon

Dat fiind ca ultima perioada s-a derulat pentru mine intr-un ritm absolut ametitor, nu am reusit sa va povestesc despre o serie intreaga de lansari fashion si beauty care au avut loc si la care am fost incantata sa iau parte.
Asadar, recuperez timpul pierdut si va supun atentiei astazi un nou parfum barbatesc care a fost dezvaluit de AVON pe data de 3 decembrie, in cadrul unui eveniment extrem de bine gandit la Fratelli Espresso Bar. Este vorba despre Perfect Strenght, o esenta izvorata parca dintr-o calota glaciara, invaluita in miresme usor intepatoare, insa asezate pe o baza lemnoasa rafinata, care ma duce cu gandul la lemnele arse in semineul unei cabane aflate intr-o zona izolata si la aroma specifica a coniacului vechi.
Printre notele care se resimt puternic inca de la prima pulverizare, se regasesc cele de pin, lemn de santal si ambra, la care se adauga putin piper pentru o savoare extrem de speciala. Parfumul nu prezinta aproape nicio similitudine din punct de vedere al constructiei cu alte lansari AVON din aceeasi categorie, prilejuindu-mi o bucurie imensa din acest punct de vedere si dovedind ca in epoca „remixurilor parfumate” se pot creea si esente suficient de expresive, care sa nu sugereze inca de la primul contact un sentiment de déjà-vu.
AVON este o companie care in ultimii doi ani a evoluat enorm la capitolul awarness si este unul dintre putinele exemple pozitive despre care pot vorbi in Romania. Pentru prima data, AVON apeleaza la o persoana publica masculina, in vederea asocierii imaginii cu un produs lansat.

Sticla gigant din gheata (reproducere fidela a sticlei Perfect Strenght) nu a fost singura surpriza a evenimentului de lansare, Smiley fiind ales de AVON drept imaginea parfumului. Apa de toaleta Perfect Strenght va fi disponibila din luna ianuarie 2012, cu posibilitatea de a fi comandata exclusiv prin intermediul reprezentanrilor Avon la pretul de 60.00 lei.

Prezentarea Versace pentru H&M la New York

Prezentarea Versace pentru H&M la New York

Revolutii cosmetice si creme miraculoase

Revolutii cosmetice si creme miraculoase

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!