Murad Pore Reform Blackhead & Pore Clearing Duo: tratamentul intensiv pentru decongestionarea porilor

Asemenea unui burete care absoarbe cu nesat nu doar ingredientele supuse uzului punctual, epiderma atrage si retine absolut toate impuritatile regasite in mediul inconjurator, de la praf, noxe si pana la agenti cu potential agresiv. Din momentul in care iesiti pe usa si pana la intoarcerea acasa, pielea este expusa in mod deliberat la un cocktail alcatuit din radicali liberi extrem de periculos si cu actiune lenta dar sigura. Impuritatile din atmosfera sunt atrase ca un magnet de ten si se depun in staturi invizibile in primele etape, straturi care nu pot fi indepartate in totalitate printr-o simpla demachiere si curatare a tenului inainte de culcare.

Oricat de bine v-ati demachia, exfolia delicat si tonifia pielea seara, anumite impuritati raman ascunse in epiderma, blocand porii si conducand la aparitia punctelor negre, care nu se constituie doar intr-o probleme estetica, ci care pot genera inflamatii accentuate, puseuri de acnee sau iritatii severe. Fie ca este cauzata de stress sau de expunerea la o serie intreaga de factori poluanti, fie ca isi gaseste originea in cauze de natura hormonala, secretia de sebum nu face altceva decat sa ofere mediul propice dezvoltarii bacteriilor care alimenteaza acneea.

Murad’s Blackhead & Pore Clearing Duo: reducere vizibila a porilor, decongestionare si diminuare a secretiei de sebum

Dr.Howard Murad, reputatul dermatolog care a elaborat nu doar o linie de cosmetice care au la baza principii de actiune unice, ci care a pus la punct si un plan detaliat pentru buna functionare a organismului, alaturand nutritia si elementele ce confera o stare de bine la nivel mental, extractelor naturale cu rol activ in tratarea tuturor problemelor pielii, a inclus recent in linia sa un tratament intensiv in doi pasi cu actiune rapida pentru eliminarea punctelor negre si diminuarea porilor – Murad’s Blackhead & Pore Clearing Duo.

Murad’s Blackhead & Pore Clearing Duo este un kit special ce include doua produse a caror actiune sinergica reduc in medie cu 58% aparitia punctelor negre: Blackhead Remover – o masca tratament care identifica cele mai ascunse impuritati ale tenului si le extrage precum un magnet, decongestionand porii si Pore Refining Sealer – un serum care trateaza porii printr-o infuzie de agenti activi cu rol purificator si ii protejeaza pe termen lung impotriva impuritatilor (aspectul porilor este vizibil redus, acestia fiind decongestionati inca de la prima utilizare).

La baza celor doua formule de exceptie se afla extractul de argila vulcanica minerala si un fruct indian (Shikakai) care detoxifica, curata si elimina excesul de sebum, un complex puternic de antioxidanti – Oxidation Reversal – cu rol de diminuare a secretiei de sebum si extractul de samburi de rodie ce actioneaza ca un astringent, uniformizand pielea si diminuand porii.

Urmand o rutina bine definita, Murad promite ca in decursul a 5 zile, rezultatele sa fie sesizate in oglinda. Primul pas din meniul de tratament consta in aplicarea mastii Blackhead Remover, lasarea acesteia pana la 10 minute sa actioneze, iar apoi clatirea cu apa la temperatura medie printr-un masaj energic menit sa exfolieze delicat tenul. Cel de al doilea pas il reprezinta utilizarea serumului Pore Refining Sealer, intr-un strat subtire pe intreaga fata, urmand ca la un interval de 12 ore sa fie repetat procedeul. Cei doi pasi de tratament trebuiesc insa urmati de folosirea unei creme hidratante din gama – Balancing Moisturizer Broad Spectrum SPF 15 este o optiune excelenta –  indiferent daca tenul este mixt sau manifesta tendinte de ingrasare (mentinerea unei bariere hidrolipidice optime reprezinta primul pas inspre un ten tanar si sanatos).

Murad’s Blackhead & Pore Clearing Duo poate fi folosit de 2-3 ori pe saptamana functie de necesitati, kit-ul fiind disponibil exclusiv in magazinele Sephora (incepand din luna septembrie) la pretul de 255 lei.

Murad Pore Reform Blackhead & Pore Clearing Duo: tratamentul intensiv pentru decongestionarea porilor

Body Fly sau pretextul perfect al reconectarii fizicului cu mentalul

Murad Pore Reform Blackhead & Pore Clearing Duo: tratamentul intensiv pentru decongestionarea porilor

Reactive (Eau Thermale Jonzac): gama completa de ingrijire pentru tenul hiper-sensibil

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!