Revitalift Laser X3: o noua etapa in cosmetica anti-rid

Cosmetica moderna redescopera din plin secretele ancestrale, insa totodata devine parte integranta a unui scenariu din ce in ce mai putin previzibil, in care rolul principal nu mai este detinut de un set de principii regasite intr-un manual clasic, ci de stiinta pusa in slujba frumusetii. Pe plansa alba denumita ten, operatiile nu se mai deruleaza cu ajutorul bisturiului sau al laserului, formulele de ultima generatie, rezultat al celor mai avansate cercetari derulate in laboratoarele ultra-secretizate stand marturie al unui vis devenit realitate: miracolul tineretii descoperit sub capacul unui borcan cu crema.

O noua gestualitate cosmetica capabila sa inlocuiasca programarile in cabinetele medicilor esteticieni, terapiile complicate si interventiile urmate de perioade indelungate de recuperare. Dupa 14 ani de experimente si numeroase patente, L’Oreal Paris dezvaluie toamna aceasta o adevarata inovatie in arealul cosmeticii anti-rid: gama Revitalift Laser X3.

De-a lungul anilor, medicii dermatologi au avut la indemana numeroase proceduri pentru intinerirea si fermitatea pielii, insa sezonul acesta femeilor din intreaga lume le este inmanata arma de lupta ideala impotriva semnelor imbatranirii. Laserul CO2 ablativ fractionat, utilizat frecvent in cabinetele de estetica pentru netezirea tegumentului si estomparea ridurilor este inlocuit in boudoire-ul feminin de Revitalift Laser X3, prima gama cosmetica ale carei efecte au fost comparate cu cele ale unei sedinte de laser.

Alaturi de Bianca Nutu (The One) si Denisa Luntraru (fashioninmyeyes.com)

Laserul CO2 ablativ fractionat declanseaza procesul de remodelare tisulara, insa pentru obtinerea unor rezultate semnificative sunt necesare intre 2 si 4 sedinte, iar perioada de recuperare dureaza in medie 5 zile. Un studiu clinic realizat de L’Oreal Paris pe un numar de 50 de femei cu varste cuprinse intre 45 si 55 de ani, cu focus pe zona din jurul ochilor, acolo unde au loc modificari vizibile la nivelul pielii (asprime, linii fine, riduri profunde), a demonstrat o reducere semnificativa a semnelor imbatranirii dupa 8 saptamani de utilizare a Revitalift Laser X3, efect comparabil cu al unei sedinte de laser fractionat CO2.

Formula cremelor Revitalift Laser X3 (aproximativ 70 lei/fiecare produs) surprinde prin concentratia ridicata a ingredientelor active si prin actiunea sinergica extrem de eficienta a acestora. Pentru remodelarea structurilor tesuturilor, cercetatorii L’Oreal Paris au creat o molecula denumita Pro-Xylane, menita sa stimuleze producerea de colagen si sa determine organizarea noilor fibre intr-o retea mai elastica si mai rezistenta.

Cu o putere de corectare a ridurilor incredibila, Pro-Xylane-ul se regaseste in formula cremelor Revitallift Laser X3 in cea mai mare concentratie de pana acum – 3%. Mai mult decat atat, in asociere cu acidul hialuronic fragmentat si LHA (lipoxidroxiacizii), Pro-Xylane-ul formeaza un adevarat concentrat cu actiune localizata, menit sa refaca conturul facial, sa imbunatateasca elasticitatea si fermitatea cutanata si sa elimine necesitatea interventiilor dermato-cosmetice.

Gama Revitalift Laser X3 este alcatuita din crema de zi, crema de noapte si crema pentru ochi, fiecare dintre acestea fiind rapid absorbite in piele si beneficiind de unele dintre cele mai confortabile si placute texturi pe care le-am testat in ultima vreme (cremoase, de o finete extrema, deloc onctuase sau excesiv de grase).

Revitalift Laser X3: o noua etapa in cosmetica anti-rid

Tendinte machiaj Craciun 2013: preview-ul colectiilor reunite la Sephora

Revitalift Laser X3: o noua etapa in cosmetica anti-rid

Licitatia Romania Regala: scene din intimitatea monarhilor

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta