Parfumuri pentru seri magice

O esenta speciala menita a fi purtata de-a lungul unei seri, trebuie sa fie extrem de senzuala si sa emane acele note care exercita atractie pentru sexul opus. Nu este nici un mister la mijloc si nici vreo filosofie complicata asupra careia o femeie trebuie sa isi dirijeze atentia. In mod firesc, parfumul de seara are menirea de a seduce, de a atrage privirile dincolo de orice nota de glamour exercitata prin tinuta si de a intriga pe cei din jur.

Fiecare dintre noi asociaza perioada sarbatorilor cu anumite arome, fie ca acestea fac parte din registrul culinar, fie apeleaza la factorul emotional si la evenimente marcante. Prin urmare, alegerile parfumurilor pentru serile de Craciun sau Revelion nu sunt deloc intamplatoare. Scortisoara, florile de portocal sau notele gurmande de ciocolata, smochine si chiar miere, se pot regasi in optiunile olfactive din preajma sarbatorilor de iarna.

In egala masura, esentele lemnoase prezente in parfumuri grele, opulente, contureaza acea zona de mister feminin si ii adauga un plus de sarm. Ma refer aici la ambra, santal, oud, cedru, pin sau paciuli. In doze controlate, aceste miresme actioneaza ca un magnet si contribuie la puterea de seductie a unei femei. Nu de putine ori, cazand in mirajul oriental, clientele apeleaza la arome extrem de puternice in cantitati exagerate, iar unele romance sunt experte in arta invaluirii intr-un nor parfumat care se extinde asemenea unei ceti groase de la usa casei si pana la intrarea din club.

Citeste continuarea articolului meu pentru a vedea recomandarile celor mai speciale parfumuri pentru seara.

Colectia de accesorii de iarna Burberry

Colectia de accesorii de iarna Burberry

Luminile Bizantului in slujba frumusetii

Luminile Bizantului in slujba frumusetii

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!