Parfumul timpului: I AM by Eisenberg

O vraja intr-o picatura sau visul parfumat ce deschide calea descoperirii unei frumuseti ce nu poate fi definita ori incadrata in tipare? “I AM” by Eisenberg, unul dintre capitolele olfactive inscrise in cuprinzatorul volum L’Art du Parfum, m-a intrigat inca din prima clipa in care m-am lasat invaluita de vaporii inmiresmati. Departe de a fi o declaratie cu tenta narcisista, “I AM” ascunde si dezvaluie, provoaca si copleseste cu a sa caldura, sugerand o armonie si o liniste care precede metamorfoza feminina. Iubirea sta la baza tuturor creatiilor remarcabile in parfumerie, iar “I AM” este un omagiu adus iubirii de sine, in cea mai pura si sofisticata forma a sa.

Eisenberg4

Eisenberg este mai mult decat un brand de parfumerie si produse de ingrijire cu totul aparte, un univers fascinant in care inalta tehnologie, arta si eleganta alcatuiesc o simbioza perfecta. In urma cu doi ani, descoperam primele esente parfumate Eisenberg intr-un concept-store din Tallin, micile obsesii olfactive dezvoltate ulterior, explicandu-mi-le prin prisma esteticii si a identitatii unice. Un parfum nu e intotdeauna ceea ce pare si asa cum aveam sa aflu la scurt timp, in spatele Eisenberg se afla un om al emotiilor si al rigorii – Jose Eisenberg. Nascut in Romania, intr-o familie de industriasi textilisti din Bucuresti, Jose Eisenberg si-a inceput cariera la o varsta frageda, evolutia sa profesionala incredibila datorandu-se atat unui spirit antreprenorial “nativ” cat si credintei nestavilite in atingerea perfectiunii: la varsta de 13 ani lucra deja in mici ateliere de arta, la 21 de ani a pus bazele unei fabrici de moda in Florenta, apoi a plecat in Statele Unite ale Americii pentru a lucra in tehnologie, pentru ca in final, dupa indelungi cercetari, teste clinice si medicale, sa isi lanseze propriul brand de skincare si parfumerie (in anul 2000) – Eisenberg.

Eisenberg2Eisenberg_cover

L’Art du Parfum reprezinta o suita de elixire parfumate ce sublimeaza si exalta mirosul feminin, urmandu-si propriul drum din momentul deschiderii. Esente ale luxului, rafinamentului discret si senzualitatii, cele 15 recomandari olfactive, disponibile atat in versiuni feminine, cat si in versiuni masculine (una dintre putinele abordari “de cuplu” in parfumerie) sunt traduse de catre Juarez Machado (unul dintre reprezentatii de seama ai artei figurative contemporane) in ilustratii de o rara frumusete, ce transforma cutiile ce adapostesc parfumurile, in obiecte pretioase, menite a fi colectionate si pastrate asemenea unor lucrari artistice.

“I AM” by Eisenberg este amprenta sufletului nobil. Un suflet ce pluteste asemenea unei flori plapande deasupra apelor tulburi ale vremurilor si care este imediat recunoscut gratie aurei luminoase care il inconjoara. Atunci cand simti ca oglida serveste doar amagiri, parfumul este cel care face diferenta si daruieste cheia frumusetii nepretuite. Zmeura si portocala deschid apetitul, magnolia, piperul negru si vetiverul pun pe jar simturile, iar notele de baza persistente de ambra, mosc si lemn de santal, invita la un pahar cu sampanie pentru a sarbatori iubirea.

Eisenberg1

Una dintre marile calitati ale unui parfum consta in identitatea bine conturata, iar “I AM” se numara printre foarte putinele creatii care nu declanseaza algoritmul obisnuit de analiza. Nu seamana cu nimic din ce ai mirosit vreodata si cu fiecare noua pulverizare isi dezvaluie alte fatete. Este parfumul care te tulbura fara a te coplesi, care te seduce fara ca macar sa iti dai seama si care trezeste tot atatea emotii in jur, cate mistere se ascund sub cupola noptii.

Un parfum al contrastelor, fragil, dar puternic, asemenea femeii care il poarta. Uneori este o aluzie fina, alteori este o invitatie deschisa in alcov. Insa de indata ce l-ai investit cu toate atributele puterii, devine filtrul magic al timpurilor moderne. Un privilegiu si o provocare deopotriva!

Eisenberg5

Brandul EISENBERG este prezent in cele mai luxoase retele de magazine din Europa, Asia și Orientul Mijlociu, in Romania produsele de parfumerie si ingrijire fiind disponibile in exclusivitate in boutique-urile Douglas.

Credite shooting:
Fotograf: Dragos Alexandru
Rochie: H&M Conscious Exclusive 2016
Locatie: Roche Bobois

Parfumul timpului: I AM by Eisenberg

Workshop Marcomm Pills by Adina Necula: cum dezvolti si intretii relatia cu liderii de opinie din online

Parfumul timpului: I AM by Eisenberg

Top 3 factori pe care sa ii ai in vedere cand alegi un parfum

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!