Parfumul te condamna la fericire

La inceputul saptamanii va promiteam un material cu totul special si iata-l publicat astazi pe HotCity.ro. Octavian Coifan mi-a acordat un interviu, in care vorbeste despre parfumurile exclusiviste si despre universul aparte al aromelor care se releva persoanelor al caror suflet rezoneaza… diferit.

Mai jos regasiti un mic fragment din acest interviu de colectie, restul textului putandu-l parcurge aici.

Adina Necula: Lumea acestor parfumuri speciale este rareori dezvaluita public. Cum functioneaza acest cerc aparent inchis si despre care internetul nu ofera niciun indiciu?

Octavian Coifan: Internetul e doar o pala reflectie, si inca una inodora, a lucrurilor minunate ce se intâmpla in acest univers. Ca orice cerc, functioneaza pe recomandare si incredere, cu intalniri inmiresmate si dezvaluiri de noi miresme in care conteaza doar doua lucruri, calitatea olfactiva si pretul. E un salon in care se „asculta” parfumuri, se intra greu si se cumpara mult, iar persoanele nu au vârsta si deprinderile generatiei i-Phone.

Adina Necula: Cat de flatant este pentru o femeie sa dezvaluie ce parfum poarta intr-un anumit moment?

Octavian Coifan: O femeie nu trebuie sa-si dezvaluie parfumul dar acesta trebuie intotdeauna sa o tradeze. E supliciul despartirii in zori iscalit pe asternutul amorului. Parfumul te condamna la fericire.”

In finalul interviului, Octavian mi-a rezervat un frumos pasaj in care ma caracterizeaza prin intermediul a 3 parfumuri preferate si 3 gusturi care ma fac sa visez:

3 parfumuri pe care le ador: Aphrodisiac – Killian, Gucci by Gucci, Eau Premiere – Chanel.

3 gusturi care ma fac sa visez: vanilia cu scortisoara care imi aminteste de budinca facuta de bunica cand eram copil, gustul ciocolatei de casa (in care am devenit si eu experta dupa indelungi incercari) si cel al dulcetei de prune umplute cu nuci.

Caracterizarea: Sufletul tau rezoneaza cu mirosul autentic de smirna, rasina adusa de magul Balthazar, regasita intr-una din creatiile de la Palais Royal. Parfumul tau este asemenea unei otravi care te ademeneste suav pentru a te cufunda in somnul profund al dependentei. In Paradis sau in Infern? Caile sunt misterioase in rotocoalele de fum prin care aceasta picatura de venin mistuie sufletele. Parfumul care te reprezinta este un oriental picant in care dulcea amaraciune aminteste de migdale si cirese negre, totul in decorul profund al toropelii, dulce dar nu gurmand, senzual dar nu explicit, solitar si ascuns.

Sugestii: Boxeuses (Serge Lutens) – o pruna senzuala invaluita intr-o manusa de piele, Kenzo Jungle – cardamom si scortisoara intr-un delir oriental, Coromandel (Chanel) – un oriental suav cu mirodenii exotice adormite pe un pat de vanilie.

Parfumul te condamna la fericire

Madame Lucie sau esenta deliciilor senzuale

Parfumul te condamna la fericire

Castiga o tinuta Otto in valoare de 500 de euro

Articole recente

There are 6 comments

  1. Violeta Hanciuc

    cate lucruri autentice exista pe lumea asta?!? vreau sa te felicit Adina pt k mi-ai dat ocazia sa citesc un interviu care merita pus in rama.

Impartaseste-mi opinia ta