Papucii Birkenstock: confortul este noul trend

De cate ori ti s-a intamplat ca la finalul unei zile aglomerate sa iti doresti ca pantofii stiletto preferati sa se transforme ca prin magie intr-o pereche de papuci ultra-confortabili si stylish in acelasi timp? Cu o experienta de peste 235 de ani, celebrii papuci Birkenstock au revenit in forta in ultimii ani dictand trendul pentru fashion editori, vedete de la Hollywood si case de moda celebre. Iar vestea cea mai buna este ca incepand cu acest sezon, papucii Birkenstock sunt disponibili si in Romania, in Farmaciile Help Net selectionate.

Marca germana Birkenstock este imposibil de imitat datorita talpii interioare flexibile care copiaza si urmareste exact forma anatomica a piciorului. Astfel, in timpul mersului socul aterizarii calcaiului este atenuat pentru a proteja articulatiile, iar muschii piciorului lucreaza la fiecare pas, stimuland permanent circulatia.

Birkenstock a devenit alegerea ideala atat pentru persoanele care isi doresc o incaltaminte confortabila, cu un plus de atitudine, cat si pentru pasionatii de moda care ii integreaza cu succes in tinutele urbane, in cele office (in cazurile in care mediul profesional este suficient de permisiv) si in garderoba de vacanta.

Produsele Birkenstock sunt disponibile in Farmaciile Help Net selectionate.

Papucii Birkenstock: confortul este noul trend

Jelly Mask (Sephora): cocktail-ul revitalizant de vitamine pentru un ten radios

Papucii Birkenstock: confortul este noul trend

Avène Couvrance: gama dermato-cosmetica de produse de machiaj pentru tenul sensibil

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!