O noua dimensiune a frumusetii Chanel dezvaluita de Diane Kruger

Unde incepe si unde se termina frumusetea? O calatorie intr-un univers prin excelenta surprinzator, exuberant insa defel frivol, ademenitor si captivant asemenea giuvaierurilor din Place Vendôme, ascuns in spatele unei inocente cuceritoare sau a paravanelor de boudoir, confidenti fideli si discreti ai misterului feminin.

Frumusetea este un dat, nu si o constanta, iar dincolo de iluzia machiajului, traita si oglindita cu patos in cotidian, transpare mirajul tineretii. Frumusetea nu este optionala si nici nu afiseaza intructiuni de utilizare sau termene de expirare. Frumusetea fascineaza, fara a creea redundante, ispiteste si rascoleste suflete pentru mai mult de un sezon, subjuga cu a sa aroma halucinanta in toiul noptii si amprenteaza cu a sa seva zorii zilei, redefinindu-se si transformandu-se in ritmul fiecarei femei.

Frumusetea te condamna la fericirea eterna si neconditionata, insa paleste in fata ignorantei si a uitarii de sine. Resorturile sale se regasesc in meandrele interioare, insa adresa de corespondenta este inscrisa cu o caligrafie superba in laboratoarele de cercetare, acolo unde visele intrinseci sunt materializate in potiuni magice menite sa alunge orice umbra sau rid de pe chip si sa redea vigoarea, fermitatea si luminozitatea contururilor unice.

In 2013, cosmetica traditionala si descoperirile stiintifice de ultim moment, creeaza liantul frumusetii, al carei discurs este rostit in cea mai romantica si melodioasa limba. Diane Kruger deschide seria capitolelor frumusetii Chanel, devenind imaginea liniei de skincare.

Beauty it doesn’t have to prove itself, it just moves you
I believe in chance, in the allure of a moment, in beauty even with the eyes closed
Beauty blowns where not expected, it often hides..
Beauty is mysterious, sometimes imperfect, always unique…it’s a inner feeling, a promise of confidence

O noua dimensiune a frumusetii Chanel dezvaluita de Diane Kruger

Caudalie Premier Cru La Crème: elixirul tineretii

O noua dimensiune a frumusetii Chanel dezvaluita de Diane Kruger

Start reduceri de sezon la Experiment Point

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!