Garnier Olia: prima vopsea permanenta fara amoniac

De-a lungul ultimilor ani, formulele vopselelor de par au cunoscut o evolutie semnificativa, cercetarile efectuate in laboratoarele stiintifice, mizand in egala masura pe natura pigmentilor utilizati (o gama mult mai generoasa de pigmenti intermediari) si pe capacitatea acestora de a penetra fibra capilara, cat si pe reducerea continutului de amoniac, in cautarea unui melanj ideal care sa garanteze rezultate impecabile pe termen indelungat si care sa raspunda totodata nevoilor de ingrijire a podoabei capilare, prin diminuarea riscului agresiunilor cauzate de procesul chimic.

Daca pana nu demult, rolul amoniacului in procesul de vopsire a parului era considerat esential, specialistii celor mai importante centre de dezvoltare si inovare, releva in prezent modalitati prin care parul poate fi colorat in nuanta dorita si ingrijit in acelasi timp, excluzand din ecuatie amoniacul. Un “rau necesar” in colorarea permanenta, amoniacul in contact cu oxigenul, afecteaza scalpul si parul, favorizand uscarea accentuata, ca urmare a caldurii produse.

Garnier Olia – prima vopsea permanenta fara amoniac

Garnier contureaza premisele unei noi etape evolutive in colorarea parului, dezvaluind primava vopsea permanenta fara amoniac pe baza de uleiuri, destinata utilizarii acasa – Olia. Garnier Olia mizeaza pe actiunea sinergica a uleiurilor naturale din flori (ulei din seminte de floarea soarelui, ulei de camelie, ulei din seminte de passiflora etc), incluse in vopsea intr-un procent semnificativ (60%), care nu doar protejeaza parul ci si favorizeaza fixarea in profunzime a culorii (gratie proprietatilor de stabilitate) pentru o tinuta impecabila timp indelungat.

Tehnologia unica Garnier, protejata prin nu mai putin de 22 de patente, vizeaza si o imbunatatire vizibila a calitatii parului dupa mai multe vopsiri, acesta devenind mai stralucitor, mai matasos si mai usor de coafat.

Mai mult decat atat, Garnier Olia promite o experienta a vopsirii acasa de neegalat, transformand intregul proces intr-o adevarata desfatare pentru simturi. Mirosul floral al vopselei si textura sa cremoasa, usor de aplicat si de repartizat in mod uniform, contureaza o experienta senzoriala cat se poate de placuta.

Garnier Olia nu curge, beneficiind de o textura similara cu cea a unei masti pentru par, iar cantitatea de balsam regasita in cutie este mai generoasa comparativ cu produsele similare. Vopseaua permanenta Garnier Olia este disponibila in Romania in 15 nuante, de la cele de blond cenusiu si pana la cele de saten auriu, mahon, negru abanos sau rosu intens. Pretul recomandat este de 22,90 lei.

Garnier Olia: prima vopsea permanenta fara amoniac

Rouge Automatique Insolence (Guerlain): o experienta senzoriala de neegalat

Garnier Olia: prima vopsea permanenta fara amoniac

JUICEit si secretele detoxifierii organismului

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!