Mega Gloss Infallible (L’Oreal Paris): delicii savuroase pentru buze perfect hidratate si imbratisate de culori vibrante

Vara aceasta confiseria cu delicii de frumusete isi muta adresa de la Paris la Bucuresti, iar meniul propus are cu siguranta calitatea de a stimula toate simturile si de a aplana orice disputa mai mult sau mai putin manifesta (chiar si pe cea dintre o Caterina de Medici moderna si o erudita Diane de Poitiers): tactil prin texturile surprinzatoare ale produselor, olfactiv prin aromele apetisante si vizual prin modul de prezentare. L’Oreal Paris dezvaluie noua gama de gloss-uri de buze Mega Gloss Infallible, o terapie senzoriala completa, fara niciun cusur.

Specialistii L’Oreal Paris au deslusit secretul unui gloss de buze perfect, menit sa raspunda chiar si celor mai inalte exigente ale femeilor: o hidratare excelenta care se mentine de-a lungul zilei indiferent de conditiile de mediu, o textura nelipicioasa, pigmenti de culoare intensi, o stralucire captivanta si o aplicare facila chiar si pentru cele mai neexperimentate cliente. Mega Gloss Infallible alatura proprietatile de ingrijire si comfortul unui balsam de buze, calitatilor estetice ale unui ruj rezistent care isi mentine tinuta impecabila de la primele ore ale diminetii pana spre inserat.

Formula unica a gloss-urilor de buze Mega Gloss Infallible este imbogatita cu acid hialuronic pentru un efect instant de volum si de umplere a buzelor, completat de o hidratare adecvata, precum si si cu pigmenti de culoare rafinati care confera de doua ori mai multa intensitate comparativ cu un gloss clasic. Mai mult decat atat, modul in care sunt dispusi pigmentii in formula si dimensiunile reduse ale acestora, asigura o dispersie uniforma a produsului, eliminand din ecuatie riscul ca dupa consumarea unor bauturi sau dupa servirea mesei, pe buze sa ramana doar un contur inestetic.

Aspectul care m-a surprins insa in cel mai placut mod cu putinta, consta in design-ul aplicatorului, un design de altfel recognoscibil in segmentul luxury (gloss-urile Yves Saint Laurent se bazeaza pe acelasi principiu) si care este adaptat pentru a obtine, cu un minim de efort, o conturare ideala a buzelor: cu ajutorul zonei plate, ale carei dimensiuni au fost gandite astfel incat sa se plieze excelent pe buza inferioara, culoarea se aseaza cu usurinta dintr-o singura miscare, urmand perfect conturul buzelor, iar curbura interioara a aplicatorului serveste la desenarea unui arc al lui Cupidon demn de un make-up artist iscusit (adancitura de la mijlocul buzei superioare, care de regula necesita putin mai multa atentie si o precizie sporita in ceea ce priveste machiajul). In momentul aplicarii gloss-ului pe buze, indicat ar fi sa incepeti din centrul buzelor inspre colturi: din punct de vedere optic, culoarea va fi perceputa ca fiind mai intensa si mai stralucitoare in zona mediana, iar buzele vor capata un plus de volum.

Mega Gloss Infallible incanta si prin prisma celor patru familii de texturi, fiecare dintre acestea fiind infuzate cu o aroma subtila: de la gloss-urile cu textura cremoasa si finish semi-transparent, cele neon care mizeaza pe intensitatea pigmentilor de culoare si pana la cele “extreme resist”, similare rujurilor ultra-rezistenta sau “dazzle” – variantele unor glitter-uri sofisticate.

Gloss-urile de buze Mega Gloss Infallible sunt deja disponibile pe piata la pretul recomandat de 46,99 lei.

Mega Gloss Infallible (L’Oreal Paris): delicii savuroase pentru buze perfect hidratate si imbratisate de culori vibrante

Tendinte machiaj toamna-iarna 2015-2016: cele patru directii majore propuse de MAC

Mega Gloss Infallible (L’Oreal Paris): delicii savuroase pentru buze perfect hidratate si imbratisate de culori vibrante

Murad Age-Proof Suncare: protectie solara optima si actiune anti-imbatranire

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!