iBrows: primul studio de pensat profesional din Romania

Arta inseamna mai presus de toate frumusete. Iar frumusetea are nevoie de aportul artistilor cu viziune pentru a fi pusa in valoare. Acesta este conceptul care a stat la baza crearii iBrows, primul studio din Romania dedicat in exclusivitate serviciilor de pensat profesional, care alatura totodata si partea de formare si educare a viziunii viitorilor specialisti in domeniu.In urma cu sapte ani, iBrows insemna doar un vis frumos pentru Darius Stanese. Iata insa ca eforturile depuse in vederea perfectionarii, munca sustinuta si increderea intr-un concept unic, l-au ajutat pe Darius Stanese sa isi transforme visul in realitate si sa dovedeasca ca atunci cand iti doresti cu adevat sa excelezi in arealul ales si cand acorzi atentie fiecarui detaliu, absolut nimic nu este imposibil.

Situat la demisolul unei superbe vile inscrisa pe lista edificiilor cu istorie din Bucuresti (Blv. Aviatorilor nr.51-53), studioul iBrows a fost inaugurat joi 12 septembrie, in prezenta a numerosi invitati, printre care s-au numat beauty editorii celor mai importante reviste glossy din Romania, colaboratori si parteneri dragi, persoane publice, dar si cliente fidele.

iBrows: primul studio de pensat profesional din Romania, ce include si componenta de formare

iBrows Studio reuneste doua componente majore: pe de o parte, intreaga gama de servicii de pensat profesional (stilizare, tundere, vopsire, tatuare, reshaping etc) adresata publicului larg (femei si barbati deopotriva) si accesibila pentru prima data intr-un spatiu dedicat in exclusivitate artei sprancenelor, iar pe de alta parte, zona educationala – iBrows School, care ofera prin intermediul diferitelor module de curs si a unei programe adaptate cerintelor reale ale clientelor, sansa de specializare pentru viitorii profesionisti sau perfectionare pentru cei care activeaza deja in zona serviciilor de infrumusetare.

Amenajarea studioului a durat aproximativ o luna si jumatate, Darius Stanese implicandu-se activ si supervizand fiecare etapa, de la alegerea obiectelor de mobilier vechi, excelent prezervate si integrate in atmosfera, a draperiilor din catifea decorate cu snururi aurii, pana la dispunerea spoturilor luminoase astfel incat sa emane o lumina calda sau pana la melanjul de arome si esente unic, menit sa creeze o amprenta olfactiva proprie locului.

Arta frumusetii isi gaseste multiple modalitati de expresie in spatiul iBrows Studio, atragand in mod inevitabil areale conexe, care intregesc imaginea reflectata in oglinda si aduc cu sine o doza consistenta de plasticitate. Astfel, special pentru evenimentul de inaugurare al iBrows Studio, designerul Kinga Varga a creat patru rochii albe, care au fost purtate de modelele cu sprancenele stilizate si vopsite de Darius Stanese si puse in valoare gratie machiajului realizat de make-up artistul Sinziana Iaru. Fiecare rochie in parte, a incorporat motivul angelic, regasit de altfel in toate colectiile Kingai Varga si reprezentativ pentru brandul sau, motiv care de aceasta data a fost adaptat intr-o maniera aparte, aripile de inger luand forma unor sprancene stilizate.

Artistul plastic Oana Birsan a infuzat studioul iBrows cu o doza suplimentara de creativitate, tablourile sale integrandu-se perfect in atmosfera si atragand admiratia si privirile invitatilor. De asemenea, superbele papioane Bowtique au incantat oaspetii la eveniment, iar Darius Stanese a purtat un model unicat, din matase regala albastru deschis. Papioanele din colectiile Bowtique se vor regasi de acum si la iBrows Studio, asadar doamnele sau domnii care se vor programa pentru unul dintre serviciile de pensat profesional, vor avea ocazia de a putea achizitiona unul dintre modelele inedite.

Inspre lasarea serii, invitatii au descins pentru cocktail in feericul cadru natural al gradinii interioare, unde au putut degusta din preparatele sofisticate ale chef cuisine-ului SOFA si unde au putut socializa acompaniati de cocktail-urile pe baza de Cointreau. Special pentru eveniment, designer-ul florist Marinela Stanese, a conceput atat logo-ul din flori iBrows, integrat in panoul generos in fata caruia invitatii au fost surprinsi in fotografii de Bogdan Popescu, cat si aranjamentele florale din interiorul studioului sau decoratiunile plasate pe mesele de cocktail din gradina, insotite de lumanari plutitoare.

iBrows Studio este deschis de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-21:00 si sambata intre 09:00-16:00, iar programarile pot fi efectuate telefonic la numarul 0754.027.002. Detalii despre cursurile de formare iBrows School si despre programa, se pot obtine atat prin intermediul e-mail-ului – i.brows@yahoo.ro cat si telefonic –  0754.027.002.

Un interviu amplu cu Darius Stanese, puteti parcurge AICI.

iBrows: primul studio de pensat profesional din Romania

Influente vintage si comfort la superlativ: pantofii Chie Mihara la Experiment Point

iBrows: primul studio de pensat profesional din Romania

Mineralium Dead Sea si limbajul frumusetii

Articole recente

There are 2 comments

  1. RElook, REthink, REgain: reinventarea imaginii |

    […] Prima etapa a relooking-ului a constat in schimbarea liniei haircut-ului si a culorii parului. Parul Cristinei nu avea o forma bine definita, aspectul sau era unul ravasit, haotic si dezordonat, iar firele despicate creau impresia unei neglijente depline. Cristina nu si-a vopsit niciodata parul, iar asa cum aveam sa aflu, nu facea vreun efort (fie el si minim) in a-l aranja sau a-l coafa (dupa spalare, isi lasa parul sa se usuce liber, nu apela la un ser de hidratare sau de protectie, nu utiliza foehn-ul sau peria si nici nu aplica vreun tratament menit sa il revigoreze). Ionut Broasca, hairstylist La Bibliotheque, i-a sugerat Cristinei o culoare calda de ciocolatiu, menita sa ii evidentieze trasaturile, iar in ceea ce priveste linia tunsorii, a optat pentru un bob care sa ii permita aranjarea ulterioara fara un efort deosebit si care sa fie versatil. “Am ales o culoare calda de ciocolatiu cu reflexii aramii pentru a-i conferi parului Cristinei o noua tinuta. In top am realizat cateva suvite mai deschise pentru luminozitate, iar zona de contur am inchis-o pentru a-i evidentia trasaturile, dat fiind ca ea nu se machiaza foarte mult, iar nuanta tenului este deschisa.” Ce-a de a doua etapa a constat in adaptarea formei sprancenelor la fizionomia Cristinei, iar pentru acest lucru am apelat la cel mai bine cotat profesionist in domeniu – Darius Stanese, eyebrows designer si formator, fondatorul primului studio din Romania dedicat in exclusivitate pensatului profesional – iBrows. […]

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!