Marius Ciocan despre FunGift.ro si e-commerce

Times.ro de astazi prezinta un interviu interesant cu Marius Ciocan, omul care sta in spatele mai multor proiecte de e-commerce.

Daca FunGift.ro sau CasualWear.ro va sunt destul de cunoscute, aflati ca Marius mai are inca multe alte proiecte in curs de derulare. Pe langa toate acestea, Marius este un om normal, cu o familie frumoasa si cu dorinta ca peste 10 ani sa vanda totul si sa isi faca o carciuma.

Din interviu:

1. De ce Internet?

Pentru ca 10 ani de radio nu au fost deajuns pentru implinirea unor nevoi. Iar aici nu ma gandesc numai la venituri sau dorinte pragmatice.

Internetul este un mod de viata – ca si-a depasit, in ceea ce ma priveste, statutul de canal de comunicare sau mediu de ceva vreme. Toate afacerile mele au legatura stransa cu internetul. Mare parte din prietenii mei sunt mult mai prezenti pe internet decat in viata cotidiana, afland de bucuriile/necazurile lor sau de evenimentele majore din statusul lor de YM, fara ca acest lucru sa excluda adunarea la gratar vara sau muntele impreuna iarna.

Nu am mai avut concediu fara internet in ultimii 3-4 ani, pentru internet schimband camera de hotel cu una mai prosta sau chiar hotelul cu totul. Din 2004 nu cred ca am avut o zi fara internet. Daca nu dorm sau daca nu sunt la volan, sunt online.

Cititi interviul integral in Times.ro

Marius Ciocan despre FunGift.ro si e-commerce

Lavazza- new execution

Kitten – handmade tees

Kitten – handmade tees

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!