Despre Girls Night Out in Styleguide.ro

Saptamana trecuta am avut onoarea de a acorda un interviu pentru Styleguide.ro,  despre ce a insemnat seria de intalniri Girls Night Out si bineinteles despre modul in care se va dezvolta proiectul in viitor.

Gabriela Gardos este cea care mi-a luat interviul si tin sa ii multumesc pe aceasta cale. 🙂 Un pas foarte important pentru Girls Night Out, care va reveni din toamna cu noi surprize.

Mai jos aveti o parte a interviului, iar aici il puteti citi in intregime.

interviu

Girls Night Out interviu cu Adina Necula

1. De cine este organizat acest eveniment?

Evenimentul este organizat de catre HotCity.ro (www.hotcity.ro), Romanian Fashion Bloggers (www.rfb.ro) in parteneriat cu cafeneaua Plach care ne-a pus la dispozitie spatiul necesar desfasurarii. De organizarea Girls Night Out m-am ocupat personal, alaturi de PR-ul cafenelei, Anamaria Balea.

2. Ce inseamna „Girls Night Out”? Care este povestea?

Girls Night Out inseamna in primul rand o seara in care fetele isi dau intalnire intr-o locatie prietenoasa, pentru a socializa, a discuta despre moda si a intra in contact cu persoane din medii diferite. Povestea nu este nici pe departe atat de complicata pe cat pare. Ne doream de foarte mult timp un astfel de eveniment, insa nu reusisem sa ne mobilizam in acest sens, mereu intervenind alte si alte proiecte.

In momentul in care Plach a luat legatura cu noi si ne-a propus sa ne intalnim pentru a discuta despre o posibila colaborare am acceptat si dintr-o discutie de cateva ore iata a iesit un eveniment care iata ca saptamana aceasta se afla deja la editia cu numarul cinci.

Este o ocazie excelenta pentru a aduce la un loc distractia si moda si de a promova tinerii designeri romani. Pentru ca merita si pentru ca sunt ai nostri.

3. Temele de pana acum au fost „Hat On” si „My Killer Shoes”. Ce urmeaza?

Pana in prezent am organizat fiecare seara Girls Night Out cu o tema specifica, tocmai din dorinta de a stimula putin imaginatia invitatelor. In prima seara tema a fost „Hat On” iar timp de vreo 4 zile lumea ma suna non-stop si ma intreba ce fel de palarie sa isi ia, ce culoare etc. Iar asta cred ca a fost un semn foarte bun inca de la prima editie, pentru ca dovedeste interes si preocupare.

Saptamana urmatoare a urmat „My killer shoes”, apoi „Cool Bags Party” si „Funky T-shirt Party”. La „Funky T-shirt Party” am avut chiar o premiera: am organizat o prezentare de moda cu tricouri create de Kitten, lucru care pana acum nu s-a mai intamplat in Romania… cel putin nu in forma aceasta.

Continuarea aici.

style

Despre Girls Night Out in Styleguide.ro

Leapsa: Eu si prietenele mele

Despre Girls Night Out in Styleguide.ro

It’s time to FashionUp! – scena 1

Articole recente

There are 3 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!