Magic Christmas #3: surprize si tentatii cu iz de sarbatoare powered by BT

Nu stiu care este natura relatiilor pe care le intretineti in mod obisnuit cu bancile, cat de incantati sunteti de serviciile care va sunt oferite sau de client service-ul din cadrul filialelor, insa fara doar si poate cardurile pe care le detineti, indiferent de tipul acestora, se constituie in cei mai destoinici companioni ai viselor legate de shopping, calatorii sau mici placeri (ne)vinovate.

 

In urma cu un an, primeam cel mai pretios dar de Craciun din partea Air France KLM, sub forma cardului Flying Blue Gold. Aceia dintre voi care se bucura deja de avantajele programului Flying Blue stiu deja ca fiecare calatorie este o experienta in sine, cardurile de fidelizare Air France KLM oferind extrem de multe beneficii “addictive”: acumularea de mile care ulterior pot fi utilizate pentru achizitiile de bilete de avion, rezervari de hoteluri sau car rentals (peste 100 de parteneri), prioritate la check-in si la imbarcare, upgrade-ul locurilor in avion si spatiul suplimentar pentru zborurile europene si intercontinentale, accesul gratuit in business lounge-urile companiei etc.

Surpriza acestui final de an este constituita de lansarea a doua noi tipuri de carduri Air France KLM in parteneriat cu Banca Transilvania. Cardurile BT Flying Blue sunt disponibile in doua variante: BT Flying Blue Premium – ofera 15.000 de Mile bonus de bun venit la prima tranzactie efectuata cu cardul, asigurare de calatorie gratuita, acces la saloanele din aeroporturile Bucuresti si Cluj-Napoca, inlocuirea cardului si eliberare de numerar in regim de urgenta, prelungirea perioadei de valabilitate a soldului de Mile Premiu cu fiecare plata inregistrata, beneficii prin colectia Visa Luxury Hotel (cele mai prestigioase hoteluri din intreaga lume) si BT Flying Blue Classic – ofera 10.000 de Mile bonus de bun venit la prima tranzactie efectuata cu cardul, pana la 1,5 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti, asigurare de calatorie gratuita, rate fara dobanda la magazinele selectate din Romania si prelungirea perioadei de valabilitate a soldului de Mile Premiu cu fiecare plata efectuata.

Mai mult decat atat, in aceasta perioada plina de fast, pe baza cardurilor BT Flying Blue se pot acumula Mile Premiu la fiecare calatorie sau pentru fiecare cadou cumparat.

Surprizele prilejuite de Banca Transilvania nu se opresc insa aici: in perioada 15-20 decembrie fiecare sucursala selectata a bancii (BT Victoria, Bucur-Obor, Pantelimon, Militari, Unirii, Universitate) se transforma intr-o destinatie de poveste. Spatiile BT devin mult mai prietenoase atat cu adultii cat si cu copiii: ateliere de arts&crafts, face&body painting, elfi dansatori, mascote simpatice si desigur Santa Clause pregatit cu daruri.

Programul evenimentelor:

15 decembrie – 19 decembrie a.c.:

– 14:00-17:00 – Mos Craciun, Elf si Craciunita vin in sucursala Victoria (15 decembrie), Bucur – Obor (16 decembrie), Pantelimon (17 decembrie), Militari (18 decembrie) si Agenția Universitate (19 decembrie).

– 13:00-17:00 – mascotele BT, Metropolitan Life si Craciunita asteapta copiii la masuta creativa, in celelalte 5 sedii in care nu vine Mos Craciun in ziua respectiva.

Sambata, 20 decembrie a.c.:

– 9:30 – 12:30 – Mos Craciun, Elf si Craciunita vin in sucursala Unirii.

– 9:00 – 12:30 – mascotele BT, Metropolitan Life sau Craciunita asteapta copiii la masuta creativa, in sucursalele Bucur – Obor, Pantelimon si Militari.

Magic Christmas #3: surprize si tentatii cu iz de sarbatoare powered by BT

Concurs: Condur(i) fermecati pentru un Craciun de poveste

Magic Christmas #3: surprize si tentatii cu iz de sarbatoare powered by BT

Magic Christmas #4: ritualurile Murad de ingrijire a tenului pentru o aparitie desavarsita

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!