Magic Christmas #4: ritualurile Murad de ingrijire a tenului pentru o aparitie desavarsita

Universul frumusetii nu ofera retete de tinerete predefinite, ci solutii adaptate diferitelor etape si transformari pe care tenul le parcurge de-a lungul anilor. Miracolele incapsulate in borcanele cu creme nu isi fac efectul peste noapte si nici nu sunt de natura a schimba obiceiuri eronate care anunta cataclisme iminente. In schimb, intelegerea si adoptarea unui ritual de beauty potrivit nevoilor tenului, se constituie intr-o misiune viabila si cu sanse reale de reusita, mai ales atunci cand este vorba despre un brand cosmetic care mizeaza pe educarea clientelor si pe responsabilizare.

Murad este mai mult decat o marca ce emana incredere prin prisma fondatorului sau – celebrul medic dermatolog Howard Murad, un expert care a revolutionat arealul cosmeticii moderne prin intermediul nu doar a unor concepte inovatoare si a unor formule concentrate rod al expertizei de peste patru decenii in tratarea celor mai sensibile probleme ale tenului, cat mai ales prin intermediul unor programe personalizate de ingrijire menite sa se inscrie intr-un stil de viata internalizat si asumat de fiecare femeie.

Secretul gamei de skincare Murad rezida in diagnosticarea precisa a problemelor care salasluiesc in straturile profunde ale epidermei (YouthCam se numara printre cele mai sofisticate si precise sisteme de analiza a pielii existente in prezent la nivel mondial – un review complet puteti parcurge AICI) si in prescrierea celor mai eficiente solutii tratament axate pe preventie si pe ingrijire de lunga durata. Murad nu se adreseaza femeilor care invoca lipsa de timp, scuzandu-si astfel propria neglijenta, ci acelor cliente care sunt perfect constiente de faptul ca dupa o anumita varsta timpul nu mai lucreaza in favoarea lor, iar un ritual de beauty bine alcatuit se constituie intr-o necesitate, nu intr-un moft sau intr-un capriciu de moment exercitat in zilele de weekend (rugaciunile de duminica dimineata la biserica nu iti vor ierta caderea in “pacatul ignorantei” si nu iti vor salva tenul de riduri, reactii inflamatorii, puseuri de acnee sau deshidratare).

Perioada Sarbatorilor reprezinta un pretext excelent pentru debutul unei schimbari si pentru adoptarea unei noi misiuni in anul urmator: o piele sanatoasa si frumoasa dincolo de machiaj, hranita in mod corespunzator si sustinuta intens in lupta cu procesele imbatranirii. Curatare, tratament si hidratare – aceasta este “mantra” Murad care nu doar promite rezultate de exceptie, ci care isi indeplineste cu prisosinta obiectivele.

Luna aceasta, Murad dezvaluie trei seturi cadou, special concepute pentru a te initia in arta frumusetii si pentru a raspunde principalelor probleme ale pielii survenite in urma agresiunilor factorilor externi sau a imbatranirii genetice/hormonale:

Celebrate Radiant Skin

Gama Environmental Shield se constituie in scutul de protectie a tenului impotriva radicalilor liberi – pete generate de inaintarea in varsta sau de radiatiile solare, textura si culoare neuniforme, linii fine si riduri. Altfel spus, formulele produselor includ ingrediente active cu rol de redare a elasticitatii si stralucirii, stimulare a productiei de colagen natural, regenerare celulara si intinerire a pielii supuse stresului mediului inconjurator.

Setul cadou Celebrate Radiant Skin (437 lei) contine un gel de curatare cu vitamina C, un gomaj delicat pentru eliminarea tuturor impuritatilor de pe suprafata tenului si un ser menit sa releve stralucirea naturala.

Celebrate Smooth Skin

Age Reform se numara printre cele mai eficiente game antirid pe care le-am testat in ultimii ani, rezultatele fiind vizibile in oglinda dupa numai cateva saptamani de utilizare. Factorul “gravitatie” nu ocoleste pe absolut nimeni, iar deja dupa varsta de 20 de ani, incepem sa pierdem 1% din colagenul din corp (cate un procent in fiecare an), aspect tradus print-o scadere graduala a tonusului si a fermitatii pielii, prin fragilizarea treptata a acesteia si prin diminuarea elasticitatii.

Produsele din gama Age Reform reunite in setul cadou Celebrate Smooth Skin – 463 lei (lotiune de curatare, ser concentrat, crema hidratanta si crema pentru conturul ochilor) redau tonusul pielii, mentin nivelul de hidratare la cote optime, estompeaza liniile fine si ridurile, sustin regenerarea celulara, fortifica bariera de protectie si stimuleaza productia de colagen.

Celebrate Firm Skin

Redarea fermitatii pielii constituie o problema mult mai importanta decat cea a ridurilor, iar gama Resurgence conceputa de Murad are in vedere solutii eficiente pe termen lung, menite sa combata imbatranirea hormonala si pierderea elasticitatii. Produsele actioneaza intr-o sinergie perfecta pentru a spori nivelul de hidratare, luminozitatea si stralucirea tenului, pentru a reface productia de colagen, pentru a stimula procesele regenerative si pentru a proteja tenul impotriva agresorilor externi.

Setul cadou Celebrate Firm Skin (476 lei) contine o lotiune de curatare, o masca faciala, un ser concentrat si o crema contur pentru zona ochilor.

Cele trei seturi cadou Murad sunt disponibile la preturi de sarbatoare exclusiv in magazinele Sephora.

Magic Christmas #4: ritualurile Murad de ingrijire a tenului pentru o aparitie desavarsita

Magic Christmas #3: surprize si tentatii cu iz de sarbatoare powered by BT

Magic Christmas #4: ritualurile Murad de ingrijire a tenului pentru o aparitie desavarsita

Magic Christmas #5: editiile limitate si paletele de machiaj speciale Sephora

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!