LPG Alliance: cea mai avansata terapie de remodelare corporala cu rezultate concrete si de durata

In urma cu mai bine de trei decenii, LPG a introdus in vocabularul beauty un termen care a devenit treptat sinonim cu promisiunile indeplinite in arealul estetic: “endermologie” sau stiinta stimularii celulare prin proceduri mecanice, nedureroase si non-invazive. De la primul aparat dezvoltat de catre echipa de cercetatorii LPG si pana in prezent, fiecare obiectiv de frumusete a fost indeplinit prin prisma unei abordari personalizate si a unui protocol de lucru inalt standardizat. Sezonul acesta, LPG dezvaluie noul aparat Cellu M6 Alliance – reprezentantul celei de-a patra generatii de device-uri ultra-performante – care nu este doar o versiune imbunatatita, ci un etalon al excelentei si al perfectionismului dus la cel mai inalt nivel. Ce-i drept, in cazul LPG garantia o constituie istoria noastra comuna (este singura procedura de remodelare corporala careia ii sunt fidela de aproape zece ani), insa Alliance mi-a depasit orice asteptari. Perfectiunea chiar poate fi atinsa, iar dupa ce am testat LPG Alliance cateva saptamani am inteles de ce au fost necesari 30 de ani de studii pentru indeplinirea acestui deziderat.

AdinaNecula_LPGAlliance1

LPG Cellu M6 Alliance produce o adevarata revolutie in estetica corporala/faciala, vizand atat remodelarea intregii siluete prin programe inteligente special concepute pentru slabire, tonifiere, resculptare, scadere in centimetri etc, cat si rejuvenarea pielii prin stimularea sintezei naturale de colagen, elastina si acid hialuronic. Prea frumos sa fie adevarat? Orice promisiune miraculoasa imi trezeste suspiciuni, experienta acumulata de-a lungul anilor facandu-ma imuna la marketing-ul de tip “tabloid”, insa atunci cand rezultatele se ivesc in timp record, si mai mult decat atat nu dispar peste noapte, indoiala initiala este inlocuita de fascinatia si de curiozitatea descoperirii pana in cel mai mic detaliu.

Aparatelor dezvoltate de catre LPG le-am dedicat in ultimii zece ani probabil cel mai mult spatiu editorial (atat pe blog, cat si in revistele online/print cu care am colaborat) si asta pentru ca sunt singurele care niciodata nu m-au dezamagit si carora nu le-am gasit vreun cusur. Marturisesc ca lansarea in Romania a noului LPG Alliance mi-a produs o incantare enorma, explicabila prin modernizarea radicala a capatului de lucru (seamana cu un dispozitiv desprins dintr-o pelicula science-fiction) si prin update-urile tehnologice absolut spectaculoase (un nou senzor de identitate a pielii si o stimulare adaptata fiecarui tip de tesut).

Header-cellum6

Daca in cazul versiunilor anterioare, schimbarile aveau in vedere eficientizarea procedurilor si obtinerea de rezultate intr-un timp cat mai scurt, LPG Cellu M6 Alliance ridica stacheta alaturand pentru prima data, doua tehnologii pentru tratamente simultane de remodelare si anti-imbatranire, mai intense, mai rapide si lipsite de orice disconfort (senzatia de durere este semnificativ diminuata, gratie modalitatii de actiune a noului capat de lucru) . Atfel spus, metabolismul celular este reeducat sa isi reia functiile si sa lucreze la capacitate maxima in scopul ameliorarii tuturor manifestarilor inestetice: grasime localizata, vergeturi, lipsa tonusului si a fermitatii, riduri, celulita, aspect neregulat al suprafetei cutanate etc.

De ce LPG Alliance?

Singura solutie 100% naturala pentru remodelarea corporala

In epoca procedurilor estetice avansate, LPG schimba in totalitate regulile jocului, oferind alternativa mult asteptata la terapiile invazive. LPG Alliance nu vorbeste despre perfectiune falsa, ci despre naturalete at its best. Altfel spus, despre autenticitate si despre atingerea celei mai bune forme posibile intr-o maniera fireasca, care exclude din start utopiile.

Spre deosebire de alte aparate destinate reconturarii siluetei, LPG Alliance nu apeleaza la factori externi pentru atingerea obiectivelor: in procesul de lucru nu se foloseste niciun produs cosmetic (geluri, lotiuni sau serumuri), ci doar stimularea mecanica cu ajutorul rolelor de masaj si a flapsurilor. Practic eficienta tradusa prin rezultate vizibile si de lunga durata, rezida in procesul de stimulare biologica a organismului, astfel incat acesta sa isi indeplineasca singur misiunea.

Video-vignetteFirmSkin-nb-1

Odata cu inaintarea in varsta, capacitatea de exercitare a functiilor biologice firesti se diminueaza, procesele de lipoliza, de regenerare celulara sau de sinteza a colagenului si elastinei incetinesc treptat, iar consecintele se vad atat in “deformarea” siluetei, cat si in aspectul general al pielii. Ceee ce reuseste sa faca LPG Alliance este sa relanseze activitatea celulara, sa stimuleze lipoliza si sa redea reflexele proprii pielii tinere.

Stimulare adaptata fiecarei identitati a pielii

LPG Alliance, asemenea versiunilor precedente, beneficiaza de un protocol de lucru extrem de bine pus la punct, standardizat, care elimina din ecuatie orice eroare umana. Odata stabilite zonele de lucru si timpul alocat fiecareia dintre ele, softul indica cu precizie tipul de miscari care trebuiesc efectuate, precum si intervalul optim dintre acestea. Dincolo de aceste aspecte, fiecare sedinta LPG Alliance este unica si personalizata pana in cel mai mic detaliu. Cum este posibil? Ei bine, vorbim despre un gen de “inteligenta artificiala” si despre o tehnologie atat de avansata incat pare desprinsa din peliculele SF.

LPG Alliance este singurul aparat capabil sa lucreze pe toate tipurile de tesut: fibros (celulita), dens (depozite de grasime) si relaxat (piele lasata). Si asta nu este tot: cu ajutorul noului senzor de identitate a pielii, stimularea se adapteaza cu precizie fiecarei persoane in parte, puterea tratamentului nefiind limitata de calitatea tesutului. Acest lucru inseamna ca se poate lucra cu o intensitate ridicata, chiar si pe tipurile de tesut/zonele corpului cu o sensibilitate ridicata la durere.

synergie
Reducerea durerii resimtite in timpul stimularii mecanice este unul dintre principalele avantaje ale noului LPG Alliance. Combinatia dintre role si flapsuri, spatiul de lucru mai mare si vacuum-ul care spre deosebire de versiunile anterioare nu mai este continuu, ci secvential, contribuie semificativ la reducerea senzatiei de disconfort. Nu mica mi-a fost surprinderea cand spre finalul primei sedinte, am constatat ca lucrasem cu o intensitate de 3, fara a simti absolut deloc durere (in conditiile in care de-a lungul anilor nu am reusit sa depasesc cea de-a doua treapta de intensitate, si asta dupa patru-cinci sedinte efectuate la interval de o zi).

Decizia LPG de a moderniza capatul de lucru a avut la baza cateva considerente extrem de importante pentru eficienta tratamentului. Pentru prima data, rolele motorizate lucreaza intr-o sinergie perfecta cu flapsurile, pentru a stimula si mobiliza tesutul in toate dimensiunile. Rolele stimuleaza biologic receptorii aflati pe membrana celulelor adipoase (se produce lipoliza, celula grasa este micsorata, tesuturile se compacteaza si astfel se reduce circumferinta anumitor zone, prin pierderea in centimetri), in timp ce flapsurile, prin miscari bine controlate, mobilizeaza o cantitate mare de tesut (aspect care contribuie si la reducerea sensibilitatii cutanate).

De ce organismul nostru are tendinta de a stoca grasime preponderent in anumite zone? Responsabilitatea o au receptorii. Mai precis, acumularile localizate de grasime se explica prin echilibrul diferit dintre receptorii care activeaza si cei care inhiba lipoliza. LPG Alliance reuseste sa dizloce depozitele adipoase din zone greu accesibile (chiar si cu exercitii fizice sustinute) precum interiorul bratelor si al coapselor, zona de sub fese sau talie. Mai mult decat atat, LPG Alliance actioneaza asupra tuturor tipurilor de celulita, vizand in acelasi timp simptomatologia asociata circulatiei sangvine si limfatice deficitare (retentie de apa, picioare grele, variatii de volum etc) si semnele relaxarii cutanate (activeaza fibroblastele – celulele tineretii – pentru a sintetiza collagen, acid hyaluronic si elastina, responsabile cu redensificarea cutanata din interior).

Cate sedinte LPG Alliance sunt necesare pentru atingerea obiectivelor dorite?

Numarul de sedinte recomandat, precum si frecventa efectuarii acestora este determinat de particularitatile si de nevoile individuale, terapeutul fiind cel care recomanda (in urma evaluarii) si adapteaza pe parcurs (in functie de raspunsul organismului) schema de tratament. Spre deosebire insa de versiunile anterioare, LPG Alliance ofera rezultate vizibile in timp record, imediat dupa a treia sedinta, asadar numarul sesiunilor de lucru este mult redus. In medie 10-12 sedinte sunt suficiente pentru obtinerea efectelor dorite in conditiile unei alimentatii echilibrate si a unei activitati fizice moderate.

Noul aparat LPG Alliance este disponibil in saloanele partenere Top Line, inclusiv in Centrele de Slabit si Infrumusețare Silhouette (Bd. Regina Maria nr.1 si Calea Dorobanților nr. 200), pretul unei sedinte fiind de 70 de euro.

LPG Alliance: cea mai avansata terapie de remodelare corporala cu rezultate concrete si de durata

SILKDOM si povestea clutch-urilor fine din matase naturala

LPG Alliance: cea mai avansata terapie de remodelare corporala cu rezultate concrete si de durata

S.O.S Acnee: cauzele aparitiei acneei

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!