Le Compagnon (Jul et Mad): emotii olfactive cuprinse cu discretie intr-o imbratisare calda

Parfumul poarta cu sine trairi intense, care uneori coplesesc prin profunzime, alteori hipnotizeaza asemenea unui drog nascator de dependente asumate. Un suflet batran, care de cateva mii de ani cucereste muritorii, cu aceeasi misiune menita sa confere seductiei noi definitii, parfumul exprima intr-o maniera cu totul speciala, capitolele unor povesti intime, complexe si dificil de redat prin viu grai. Jul et Mad se numara printre casele ce alcatuiesc rarefiatul si exclusivistul univers al parfumeriei de nisa, care exceleaza inainte de toate prin autenticitatea “fundamentului”.

Asemenea oricarei constructii de inalta clasa, un brand de parfumerie de nisa necesita nu doar punerea la punct a unui concept aparte, acel diferentiator care sa ii imprime recognoscibilitatea, ci si corelarea valorilor transmise prin triada compozitie olfactiva-packaging-distributie exclusiva, cu povestea reala care a inspirat marca si care la randul sau are rolul de a plasmui un imaginar posibil potentialilor clienti.

Pe Madalina si Julian Blanchard i-am intalnit in urma cu doi ani (un interviu amplu puteti parcurge AICI), cu prilejul lansarii oficiale in Romania la Elysee Concept, a primelor creatii olfactive ale casei. Inca din primele momente mi-am dat seama ca nu am de a face cu un story de marketing atent mestesugit, ci cu transpunerea unei povesti de dragoste autentice in cea mai seducatoare si incitanta forma cu putinta: esente aparte realizate in colaborare cu unele dintre cele mai reputate laboratoare de parfumerie, care vorbesc intr-un limbaj universal despre acea iubire care uneste o singura data in viata, in mod indisolubil, doua suflete sortite a completa cercul perfectiunii.

Emotia si trairea autentica nu poate fi mimata, iar orice incercare de a insela audienta este sortita esecului. Privirile Madalinei (o romanca din zona Campulung-Muscel) si a lui Julien (un parizian veritabil) mi-au spus totul inca dinainte sa analizez parfumurile, iar limbajul non-verbal existent intre cei doi, mi-a oferit raspunsurile de care aveam nevoie: pentru un strop de magie prelins pe piele prin intermediul vaporilor parfumati, trebuie doar sa te increzi in sageata lui Cupidon si sa nu iti pui prea multe intrebari atunci cand in mod cu totul neasteptat te trezesti zambind larg in toiul unei zile aglomerate.

Fiecare dintre cele patru esente regasite sub emblema Jul et Mad sunt inchinate fiorilor amorului, acelei iubiri incipiente, care devine mai puternica si mai tranica pe masura ce se maturizeaza si evolueaza si care depaseste distantele fizice, zambind triumfatoare din orice colt al planetei. Parfumul este un mesager al dragostei, purtand-o pe aripile fragile ale miresmelor, pana in Paradisul etern. Nu intamplator, debutul lui 2015, marcheaza pentru Jul et Mad lansarea “Le Compagnon” – insotitorul discret si partenerul fidel menit sa sopteasca in orice clipa cuvintele care fac ca orice suflet sa tresalte.

“Le Compagnon” se prezinta sub forma unui flacon de lux, ideal pentru calatorii, usor de strecurat in orice dimensiune de geanta, o bijuterie olfactiva si un accesoriu extrem de chic si de stylish pentru orice lady moderna.

Versiunile “Le Compagnon” de 20 de ml ascund extractele de parfum ale esentelor casei Jul et Mad, invitand totodata pe cei care inca nu le-au descoperit farmecul, sa patrunda in cadrele aproape cinematografice ale unui coup de foudre derulat pe terasa unei cafenele pariziene intr-o primavara inmiresmata cu aroma freziilor si a citricelor zemoase (Terasse a St-Germaine), sa isi doreasca sa descopere enigma unei aparitii captivante, la inaltimea unor tocuri stiletto irezistibile, care lasa in urma lor o amprenta subtila si ravasitoare – note de lamaie, para, lichior de prune, santal, vanilie, mosc, lacramioara si patciuli indonezian (Stilettos on Lex), sa rasfoiasca un basm venetian ce prinde viata in salile de bal inundate de lumina candelabrelor din cristal si de aromele de piper, cuisoare, ambra, piele, labdanum sau oud (Amour de Palazzo) sau sa isi rezerve o vacanta in Aix-en-Provence, orasul celor 100 de fantani si locul in care timpul se spune ca trece in ritmul legendarelor izvoare termale (Aqua Sextius – denumirea latina a orasului cu pricina).

Colectia “Le Compagnon” (Jul et Mad) este disponibila exclusiv in parfumeriile Elysee Concept (fiecare esenta in varianta de 20ml extract de parfum costa 490 lei).

Le Compagnon (Jul et Mad): emotii olfactive cuprinse cu discretie intr-o imbratisare calda

FINAL SALE on CONDUR by alexandru

Le Compagnon (Jul et Mad): emotii olfactive cuprinse cu discretie intr-o imbratisare calda

Cosmetica de urgenta: gama bio REpare (Eau Thermale Jonzac)

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta