Lanvin ♥ H&M – lookbook-ul colectiei

Dupa luni de zile de anticipari si imagini servite sub forma unui teasing bine gandit, in cursul zilei de ieri a fost lansat lookbook-ul colectiei semnate de Lanvin pentru celebrul retailer suedez H&M.

O regasim pe Irina Lazareanu alaturi de Vincent Olivieri in imaginile incluse in lookbook, ceea ce nu poate constitui decat un motiv de mandrie. 48 de piese feminine si cateva masculine cu preturi curprinse intre 9,95$ si 349$, care urmeaza aceeasi nota impusa de Alber Elbaz: feminitate, relaxare, amuzament.

Si nu in ultimul rand mirajul pieselor semnate de unul dintre cei mai valorosi designeri, la preturi accesibile pentru o categorie larga. Mult mai expresive mi s-au parut tinutele masculine, iar in extensis cateva dintre piese ar putea fi incluse in garderoba feminina.

Iata si prezentarea video care sustine colectia

Lanvin ♥ H&M – lookbook-ul colectiei

Beauty test: Lierac

Lanvin ♥ H&M – lookbook-ul colectiei

Cronica de colectie: Anna Sui toamna-iarna 2010-2011

Articole recente

There is one comment

  1. katrim

    Sunt rochii frumoase insa accesoriile, de asemenea frumoase, mi se par ca arata a material ieftin, plastic colorat si sclipicios. Pantofii la fel. Insa cu siguranta or sa fie vanate pana la ultima bucatica:) Dar rochiile…

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!