AUTOR – targ de bijuterie contemporana

Sambata, 4 aprilie, are loc AUTOR, cel dintai targ de bijuterie contemporana de designer de la noi, in spatiul binecunoscut si neconventional sub_Carturesti, din libraria omonima de pe Bulevardul Magheru. Targul este o extensie fireasca a expozitiei de bijuterie de designer Extins, eveniment ce si-a capatat locul si identitatea in cadrul peisajului artistic romanesc gratie celor doua editii din 2007 si 2008.

­­

Vizual AUTOR.jpg

Extins a creionat deja obiectivele acestui tip de demers, care propune relevarea numelor consacrate sau emergente de designeri de bijuterii, punerea lor in valoare si asigurarea unei vizibilitati binevenite acestui domeniu si artistilor lui.

Initiatorul proiectelor Extins si AUTOR, Dan Piersinaru, intentioneaza ca prin aceasta prima editie a targului AUTOR sa faca un pas mai departe in demersul sau, facilitand publicului accesul direct catre bijuteria de designer care inseamna concept, unicitate si autenticitate.

Pe 4 aprilie, aceste obiecte de arta ale tinerilor designeri de bijuterii vor iesi din cadrul expozitional pentru a putea fi admirate, atinse si achizitionate la tirgul de profil AUTOR. Selectia realizata de Dan Piersinaru are aceleasi standarde ca si in cazul evenimentului Extins si reuneste nume importante, respectiv designerii de bijuterii David Sandu, Mihaela Tarhuna, Angi Apostol, Carla Szabo, Mihaela Zvinca, Andra Lupu, Roxana Davidescu, Ana Wagner, Maria Filipescu, Alina Bancila, Jennifer Delplanque, Lola Dream Factory, Elena Crisan, Alexandru Lupu, Ioana Matei, Radha, Raluca Dracea, Oana Pop, Dana Stefanoiu, brandurile Acarete, Elephant, Freevole si altii.

Expozitia va fi deschisa intre orele 11.00 – 20.00.

Etichete:
,
AUTOR – targ de bijuterie contemporana

Etro – ss 2009

AUTOR – targ de bijuterie contemporana

Barbatul novocasual

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!