Hydradermie Longue Vie Soleil

Secretul unui bronz perfect nu se mai regaseste in zeci de produse cosmetice cu factor de protectie menite a fi utilizate in timpul si dupa expunerea la soare, ci intr-un tratament a carui durata depaseste cu putin o ora si care are rolul de a oferi pielii toate armele pentru o lupta echitabila cu razele solare.

Fascinatia feminina pentru o piele aramie, nu poate fi atenuata de numeroasele avertizari ale medicilor dermatologi privitoare la pericolul radiatiilor, insa poate fi sustinuta in mod inteligent printr-o serie de tratamente cosmetice menite sa pregateasca pielea pentru expunerea la plaja.

Institutul Guinot din Paris, una dintre autoritatile mondiale in domeniul cercetarii si elaborarii celor mai avansate formule cosmetice, a reusit sa reinventeze un tratament apreciat de peste 40 de ani, intr-o maniera adaptata nevoilor specifice ale tenului pe perioada verii. Hydradermie s-a impus inca de la lansarea sa in centrele de infrumusetare in 1965, drept solutia salvatoare pentru femeile aflate in cautarea perfectiunii tenului. Mai mult decat un simplu tratament, Hydradermie este un concentrat de cercetare, stiinta si formule de ultima generatie, care indeplineste visul oricarei femei: tratarea localizata si eficienta a problemelor tenului.

Descopera beneficiile si principiul de actiune al tratamentului Hydradermie Longue Vie Soleil aici.

Hydradermie Longue Vie Soleil

Frumusetea inscrisa in simboluri

Hydradermie Longue Vie Soleil

Lansare Daisy Eau So Fresh by Marc Jacobs

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!