„Alchemy of Feelings”: farmecul bijuteriilor experienta din noua colectie capsula MOOGU

Imagineaza-ti o vara in care fiecare emotie sau stare resimtita prinde contur real. O vara in care iti dai voie sa analizezi mai putin si sa simti mai mult si in care imposibilul devine posibil. O vara de colectie (la propriu) careia nu ii poti refuza nimic din simplul motiv ca experientele oferite sunt priceless.Alchemy of Feelings„, noua colectie-capsula semnata MOOGU, pare ca a fost creata special pentru tine, cele cinci coliere invitand la descoperire tihnita, cu sufletul deschis. 

capsule collection_fb

Colier Capsula_energieDe data aceasta nu mai este vorba doar despre bijuterie contemporana, ci despre piese-experienta menite a imprima o stare aparte purtatorului. Colierele-eprubeta nu sunt doar o „gaselnita” de design, ci veritabile amulete cu proprietati terapeutice atat pentru corp cat si pentru psihic: pietrele pretioase si semi-pretioase regasite in interior emit vibratii energetice asociate cu echilibrul si starea de bine a intregului organism.

Pornind de la principiile de alaturare a compusilor din chimie, Andreea Mogosanu a reusit sa creeze o serie de bijuterii contemporane surprinzatoare atat prin estetica cat si prin mesajul transmis.

In interiorul mini-eprubetelor de laborator transformate in pandante, se regaseste o piatra pretioasa sau semi-pretioasa, acompaniata de o placuta din argint pe care este inscrisa starea sugerata de alaturarea elementelor cu semnificatie: diamant – iubire, quartz roz – liniste, perla alba/neagra – euforie, pirita/aur – energie, ametist/turcoaz – extaz.

 

Colier Capsula_extaz Colier Capsula_euforie

Pandantele din colectia-capsula “Alchemy of Feelings” reprezinta mai mult decat piese de bijuterie, simboluri care insotesc procesul evolutiv firesc si conturarea pe zi ce trece a unei “versiuni” personale mai bune. Fie ca sunt alese pentru a fi purtate singular sau in layering, fie ca sunt oferite cadou, pandantele MOOGU “Alchemy of Feelings” presupun interactiune si simtire. Totul pentru o vara realmente “de colectie”.

Colier Capsula_iubire Colier Capsula_liniste

Editia limitata “Alchemy of Feelings” este disponibila incepand cu luna aceasta online pe www.moogushop.com, in showroom-ul MOOGU (Str. Ion Brezoianu, nr.4, et.2) si in concept-store-ul Molecule-F din Promenada Mall, et.1.

„Alchemy of Feelings”: farmecul bijuteriilor experienta din noua colectie capsula MOOGU

Terre de Lumière (L’Occitane): o mireasma tulburatoare suspendata intr-o clipa de magie

„Alchemy of Feelings”: farmecul bijuteriilor experienta din noua colectie capsula MOOGU

Cupio in the City: noua colectie de lacuri de unghii pentru o vara plina de culoare

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta