„Alchemy of Feelings”: farmecul bijuteriilor experienta din noua colectie capsula MOOGU

Imagineaza-ti o vara in care fiecare emotie sau stare resimtita prinde contur real. O vara in care iti dai voie sa analizezi mai putin si sa simti mai mult si in care imposibilul devine posibil. O vara de colectie (la propriu) careia nu ii poti refuza nimic din simplul motiv ca experientele oferite sunt priceless.Alchemy of Feelings„, noua colectie-capsula semnata MOOGU, pare ca a fost creata special pentru tine, cele cinci coliere invitand la descoperire tihnita, cu sufletul deschis. 

capsule collection_fb

Colier Capsula_energieDe data aceasta nu mai este vorba doar despre bijuterie contemporana, ci despre piese-experienta menite a imprima o stare aparte purtatorului. Colierele-eprubeta nu sunt doar o „gaselnita” de design, ci veritabile amulete cu proprietati terapeutice atat pentru corp cat si pentru psihic: pietrele pretioase si semi-pretioase regasite in interior emit vibratii energetice asociate cu echilibrul si starea de bine a intregului organism.

Pornind de la principiile de alaturare a compusilor din chimie, Andreea Mogosanu a reusit sa creeze o serie de bijuterii contemporane surprinzatoare atat prin estetica cat si prin mesajul transmis.

In interiorul mini-eprubetelor de laborator transformate in pandante, se regaseste o piatra pretioasa sau semi-pretioasa, acompaniata de o placuta din argint pe care este inscrisa starea sugerata de alaturarea elementelor cu semnificatie: diamant – iubire, quartz roz – liniste, perla alba/neagra – euforie, pirita/aur – energie, ametist/turcoaz – extaz.

 

Colier Capsula_extaz Colier Capsula_euforie

Pandantele din colectia-capsula “Alchemy of Feelings” reprezinta mai mult decat piese de bijuterie, simboluri care insotesc procesul evolutiv firesc si conturarea pe zi ce trece a unei “versiuni” personale mai bune. Fie ca sunt alese pentru a fi purtate singular sau in layering, fie ca sunt oferite cadou, pandantele MOOGU “Alchemy of Feelings” presupun interactiune si simtire. Totul pentru o vara realmente “de colectie”.

Colier Capsula_iubire Colier Capsula_liniste

Editia limitata “Alchemy of Feelings” este disponibila incepand cu luna aceasta online pe www.moogushop.com, in showroom-ul MOOGU (Str. Ion Brezoianu, nr.4, et.2) si in concept-store-ul Molecule-F din Promenada Mall, et.1.

„Alchemy of Feelings”: farmecul bijuteriilor experienta din noua colectie capsula MOOGU

Terre de Lumière (L’Occitane): o mireasma tulburatoare suspendata intr-o clipa de magie

„Alchemy of Feelings”: farmecul bijuteriilor experienta din noua colectie capsula MOOGU

Cupio in the City: noua colectie de lacuri de unghii pentru o vara plina de culoare

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.