Smiling Shoes: Tie Me Up

Dupa cum bine stiti sunt un fan declarat al pantofilor Smiling Shoes. Ieri a fost lansata colectia de toamna-iarna 2009-2010 intitulata Tie Me Up, despre care am scris un articol amplu pe care va invit sa il https://www.adinanecula.ro/good-indian-dating-sites/. Mai jos aveti un fragment din material.

In urma cu cateva saptamani Corina Naduh de la Smiling Shoes imi trimitea primele fotografii ale noii colectii de accesorii toamna-iarna 2009-2010 intitulata Tie Me Up. Deja incepusem sa imi fac o lista cu modelele de pantofi pe care aveam sa le comand si combinatiile de culori preferate, cand iata apar si restul de fotografii ale colectiei.

Nu am trecut inca peste criza economica si putin probabil ca acest lucru sa se intample in viitorul apropiat, insa trebuie sa recunoasteti si voi ca pantofii Smiling Shoes chiar iti aduc un zambet pe fata. Iar din cand in cand trebuie sa ne rasfatam si sa nu uitam ca suntem femei.

Revenind insa la noua colectie https://www.adinanecula.ro/dating-over-50-jokes/ trebuie sa va spun ca aceasta se bazeaza pe explorare, descoperire, joc, atribute care se regasesc in asocieri inedite de texturi, combinatii cromatice de efect si forme ale tocurilor dintre cele mai diverse.

Chiar si fotografiile realizate de catre Alex Conu la Gaia BoutiqueClub, Showroom A.Oianu sau Residence Domenii Plaza, exprima valorile brandului: pantofi sic perfect adaptabili oricarui moment al zilei si care te insotesc peste tot fara sa iti provoace dureri de picioare.

Femeia „smiling” nu este desprinsa de pe podiumurile de moda si nici din paginile frumos stilizate ale editorialelor. Este o femeie normala, moderna si clasica deopotriva, care adora diversitatea si are curajul sa se exprime prin culori si forme atent studiate.

short term dating

In plus am pentru voi si un https://www.adinanecula.ro/dating-a-military-man/ nou-nout cu un premiu pe masura: o pereche de pantofi Smiling Shoes la alegere din noua colectie.

https://www.adinanecula.ro/gothenburg-dating/

Aboneaza-te:

Doza zilnica de moda direct pe mail

Smiling Shoes: Tie Me Up

Tendinte men fashion: suprapuneri

Smiling Shoes: Tie Me Up

Illamasqua make-up

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.