La vanatoare de lucruri cool

Astazi am lansat pe HotCity.ro un nou concurs. Te provocam la vanatoare de lucruri cool prin urban jungle, adica prin orasul nostru mai mult sau mai putin minunat care este Bucurestiul.

Locuri pe care le poti descoperi, restaurante micute in curti umbroase, muzica care iti suna incontinuu in urechi, filme tocmai bune sa umple o seara, evenimente de prin oras pe care nu ar trebui sa le ratezi si tot felul de lucrusoare facute anume sa iti gadile simtul estetic.

m descoperit si noi pentru voi accesorii hand made care fac banala vaca un simbol tocmai bun de accesorizat o tinuta urbana. Impreuna cu trei fete cucuiete, creative si talentate  punem la bataie 5 astfel de accesorii saptamanal pentru lucrurile cool pe care le-ati descoperit voi. Va asteptam pe forum ca sa le impartasiti tuturor!
Conditii de desfasurare ale concursului:

Concursul dureaza 3 saptamani din data de 16 iunie pana pe 6 iulie. La sfarsitul fiecarei saptamani 5 castigatoare isi vor putea alege un accesoriu de pe site-urile participante in felul urmator:

  • Saptamana 16 – 22 iunie, Irina Moise, un “berbec cu coarne mari” in varsta de 20 de ani cu spirit intreprinzator (este studenta la Marketing) va ofera 5 produse pe care le puteti alege de pe blogul ei.
  • Saptamana 23 iunie – 29 iunie, Moo Bijoux, doi brasoveni talentati va tenteaza cu insigne, brose si cercei care mai de care mai simpatici.
  • Saptamana 30 iunie – 6 iulie, Madalina de la imadthis are pentru voi gargarite, fluturi sau veverite zburatoare.

Tot ce trebuie sa faci pentru a te numara printre castigatoare este sa comentezi pe forum despre lucrurile de prin oras care iti plac.
Nu uitati sa vizitati sectiunea Ce ne place care vine zilnic cu mici pastile privind ce mai este sau se poate face nou si interesant prin oras. Puteti sa primiti astfel de informatii si pe email daca va abonati la newsletterul zilnic Hot and Good.

UPDATE: cititoarele ne-au trimis poze cu ce au mai facut altii cu vacile.

La vanatoare de lucruri cool

Adrian Oianu – toamna iarna '08/'09

La vanatoare de lucruri cool

Deci se poate

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta