La miez de noapte in Paris

La ora la care scriu aceste randuri, in Paris este ora 02:38. Dupa 3 ore de zbor in care am discutat cu R.R vrute si nevrute, m-am mirat cum poate un domn din randul din fata sa isi dea cu atat aftershave pe fata la intervale regulate si cum un copil poate fi lasat sa tipe din toti plamanii de aveam impresia ca la un moment dat va ramane fara aer (nu, nu s-a intamplat asta), am aterizat pe Charles de Gaulle la 22:20 ora Parisului.

seara1Din fericire am reusit sa prind ultimul autobuz Roissy Bus care mergea spre Opera Garnier, zona in care se afla hotelul Saint Petersboug. Lume multa pe strazi, luminat extrem ca doar Parisul este orasul luminilor, mese minuscule pe care tronau pahare cu vin rosu, galagie, o mizerie pe bulevard mai ceva ca intr-un cartier bucurestean si scutere parcate la fiecare colt.

seara2Dupa lupte seculare cu internetul, am reusit sa prind conexiunea… ceea ce credeti-ma ca nu e putin lucru dat fiind ca m-am chinuit circa 2 ore cu R.R. Si in plus am gasit si secretul inchiderii safetx box-ului din camera.  Acum merg la somn… nu mai pot sa imi tin ochii deschisi.

Fotografii realizate cu Samsung i8910 HD. Arata bine pozele nu?

La miez de noapte in Paris

In direct de la Paris Fashion Week

La miez de noapte in Paris

Paris Fashion Week – ziua 1

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!