Jour du Macaron la Madame Lucie

Pe 20 martie Madame Lucie aniverseaza prima Jour du Macaron Romania cu o editie speciala macaron floare de cires, disponibila doar in aceasta zi, in boutique- urile din Bucuresti, Constanta si Sibiu.

Jour du Macaron Romania este o initiativa Madame Lucie inspirata de proiectul “le Jour du Macaron Paris” organizat anual de Maison Pierre Herme Paris in asociere cu Relais Desserts.

Pentru fiecare donatie facuta in suportul special amenajat din cadrul magazinelor Madame Lucie afiliate acestui proiect, clientii sunt recompensati cu un macaron gratuit, la alegere. Fondurile stranse cu ajutorul lor vor fi donate integral Asociatiei umanitare „Ana si Copiii, care activeaza in domeniul protectiei copilului si familiei si ofera asistenta sociala, medicala si juridica unui numar de 200 de copii si 100 de familii din Romania.

Doar miercuri, 20 martie 2013, cu ocazia Jour du Macaron se pot face donatii in boutique-urile Madame Lucie din Bucuresti- str. Tudor Stefan, nr. 26 sau Baneasa Shopping City, Constanta- str. Poporului nr. 23 sau City Park Mall si Sibiu, Bd. Victoriei nr. 29.

Nu putem face lucruri mari, ci doar lucruri marunte, cu multa dragoste” (motto Asociatia „Ana si Copiii”).

Jour du Macaron la Madame Lucie

Joico Turn Heads: noua generatie de produse pentru ingrijirea parului

Jour du Macaron la Madame Lucie

Tendinte primavara-vara 2013: SENSE by Andreea Tincu

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!