Beauty Advisor

Dupa cum bine stiti, saptamana trecuta am dedicat-o in intregime frumusetii, scriind despre tendinte primavara-vara 2010, testand pentru voi cele mai eficiente creme antirid (credeti-ma pe cuvant ca nu a fost deloc treaba usoara) si aducandu-va mai aproape initiative destepte nascute in inima Parisului si ajunse pe Facebook.

De asemenea, in ultima perioada am lucrat in paralel la un proiect nou. Este vorba despre o aplicatie de beauty, prima asupra careia mi-am pus amprenta din stadiul de proiect si pana la implementare: Beauty Advisor.

Am structurat Beauty Advisor in doua sectiuni: Make-up Beauty si Fix It Beauty.  La Make-up Beauty am inclus intreg arsenalul de frumusete, de la rujuri, farduri de pleoape, mascara, pudre si pana la autobronzante, geluri corectoare sau produse de styling. Puteti cauta produsele in functie de particularitatile acestora si de nevoile voastre.


Fix It Beauty se axeaza pe ceea ce doriti sa infrumusetati la propriul corp, fie ca este vorba de gambe mai ferme, gene mai lungi sau buze mai voluptoase. Solutiile pot fi extrem de simple, daca stiti cum sa procedati. Iar aici motorul de cautare va va evidentia cele mai eficiente modalitati prin care va puteti transforma in „zane ale primaverii”.

Sper ca Beauty Advisor sa se transforme incetul cu incetul in consilierul vostru personal in materie de frumusete si sa apelati cu incredere la el ori de cate ori aveti nevoie. Iar pentru si mai multe detalii, eu va stau la dispozitie ca de obicei!

Multumesc tare mult Danei care m-a ghidat in realizarea acestui proiect si nu in ultimul rand multumesc Nadiei pentru frumoasele ilustratii care insotesc aplicatia si pentru rabdarea pe care a avut-o sa respecte toate ideile si indicatiile mele.

Beauty Advisor

Ganduri de 1 Martie, la inceput de primavara

Beauty Advisor

Alice in Wonder(ground)

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!