Implantul de sprancene: procedura estetica care revolutioneaza arealul frumusetii

iBrows in parteneriat cu Esteworld dezvaluie in premiera publicului roman cea mai noua procedura estetica, menita sa impuna un nou standard in arealul serviciilor profesionale de infrumusetare: Implantul de sprancene.

Implant-sprancene

 

Regasita de cativa ani in meniul celor mai bine cotate clinici de chirurgie estetica la nivel mondial si certificata de comunitatea medicala internationala drept cea mai eficienta si sigura metoda de reconstructie a sprancenelor, tehnica de implant permanent a firelor de par atinge acum un nivel superior gratie initiativei iBrows Romania. Darius Stanese, fondatorul primului studio dedicat exclusiv serviciilor de pensat profesional, isi continua misiunea de deschizator de drumuri in arealul frumusetii, expertiza acumulata in cei peste 10 ani de activitate, permitandu-i sa isi aduca un aport notabil la reusita deplina a operatiei de implant de sprancene.

Pentru ca in prezent sunt foarte putini medici specializati pe operatia de implant de sprancene si doar o mica parte dintre acestia pot realiza o operatie impecabila din punct de vedere estetic, viziunea unui designer de sprancene se dovedeste a fi atat utila, cat mai ales (absolut) necesara. Medicii stiu foarte bine cum sa realizeze operatia din punct de vedere tehnic, insa nu exceleaza in alegerea unei forme potrivite a sprancenelor pe o fizionomie anume. Este extrem de greu pentru un doctor angrenat pret de trei ore intr-o operatie meticuloasa sa mai aiba o vedere corecta de ansamblu asupra formei sprancenelor. Aici intervine rolul meu de specialist in design-ul de sprancene. Fiecare femeie are anumite particularitati ale fizionomiei, acesta fiind si motivul pentru care forma sprancenelor nu poate fi una standardizata. Sprancenele trebuie sa fie unice, la fel ca femeia care le poarta.” – afirma Darius Stanese.

Concentrandu-si toate eforturile in vederea identificarii celor mai noi tehnici menite sa transforme design-ul de sprancene intr-o arta de sine statatoare inchinata frumusetii feminine si cunoscand in detaliu cele mai noi proceduri estetice, Darius Stanese a convins de-a lungul ultimului deceniu mii de femei sa acceseze in mod constant serviciile de pensat profesional. Experienta indelungata si numeroasele situatii particulare intalnite, l-au condus in mod inevitabil pe Darius inspre identificarea unor nevoi aparte in randul unor segmente de cliente pentru care obtinerea formei ideale de sprancene reprezenta o ecuatie de nedeslusit.

Darius Stanese nu a intrevazut niciodata in tatuajul de sprancene sau in micropigmentare, solutia pentru un look agreabil din punct de vedere estetic, cu toate ca pana de curand aceasta varianta parea sa fie singura capabila sa corecteze golurile evidente din sprancene care nu isi gaseau rezolvarea prin pensat sau prin vopsire. Implantul de sprancene reprezinta raspunsul mult asteptat de catre femeile care se confrunta cu probleme estetice grave, Darius Stanese reusind sa ofere contur real idealului de perfectiune, prin parteneriatul initiat cu Esteworld – clinica specializata in chirurgie estetica si transplant de par.

Cui se adreseaza implantul de sprancene?

Operatia de implant ofera garantia celor mai bune rezultate in cazul persoanelor carora nu le mai cresc deloc firele de par in anumite zone sau chiar pe toata suprafata sprancenelor din pricina pensatului excesiv si constant timp de mai multi ani, celor care au nevoie de reconstructie partiala sau totala in urma unui accident, precum si celor care se confrunta cu goluri in sprancene sau care isi doresc pur si simplu o alta forma, mai groasa si mai conturata.

In ce consta implantul?

Implantul de sprancene presupune transplantul foliculilor pilosi din zona cefei (cei mai fezabili pentru implant din punct de vedere al fixarii) in zona sprancenelor si este una dintre cele mai superficiale operatii estetice derulate in clinicile specializate. Cu toate ca inainte de efectuarea interventiei sunt necesare toate analizele aferente unei proceduri chirurgicale cu anestezie totala, riscurile asociate si perioada de recuparare sunt minime.

Dupa ce designerul stabileste forma pe care o vor avea noile sprancene, cu ajutorul unei ustensile speciale si urmand indeaproape desenul se realizeaza inciziile in care vor fi inserati foliculii de par. Firele sunt implantate in derm, asadar este putin probabil sa se iveasca o hipersensibilitate in zona sprancenelor. In functie de necesitatile identificate, se pot implanta intre 20 si 200 de foliculi, din care ies 40 pana la 600 de fire noi.

Dat fiind ca este o operatie superficiala, nu exista restrictii legate de varsta sau de conditia medicala. De asemenea interventiile anterioare in zona oculara sau purtarea de catre pacient a ochelarilor sau a lentilelor de contact, nu influenteaza reusita operatiei.

Cat dureaza procesul de recuperare?

In aproximativ doua saptamani de la efectuarea operatiei se vindeca atat zonele din care s-au prelevat foliculii (de regula se alege portiunea mediana a cefei) cat si zonele in care acestia au fost implantati. Foliculii noi se fixeaza in decurs de trei saptamani, urmand sa recreasca in proportie de 100% in alte trei saptamani.

Intretinerea sprancenelor post-operatie presupune aplicarea zilnica a trei produse de ingrijire, acestea urmand a fi puse la dispozitie de clinica care efectueaza interventia. In primele sase luni de la implantul de sprancene nu este permisa smulgerea firelor ci doar tunderea acestora, ulterior putand fi pensate in mod firesc daca este cazul.

iBrows asigura consultul gratuit post-implant la interval de sase luni, respectiv un an, acesta incluzand doua evaluari la Darius Stanese si pensat (curatarea firelor care cresc in jurul formei create).

Vreau un implant de sprancene! Cum procedez?

Primul pas presupune vizita la studioul iBrows, in urma careia Darius Stanese stabileste oportunitatea implantului si suprafata pe care urmeaza sa fie realizat. Dupa punerea la punct a tuturor detaliilor, clienta impreuna cu Darius Stanese pleaca la clinica Esteworld din Turcia unde este asigurat intreg protocolul pre si post operatoriu. Costul total al implantului de sprancene este de aproximativ 3000 de euro, in aceasta suma fiind incluse toate cheltuielile: biletele de avion, cazarea, costul anesteziei, costul operatiei.

Implantul de sprancene: procedura estetica care revolutioneaza arealul frumusetii

Cellu M6 Integral [2]: experienta celei mai complexe terapii de remodelare corporala la Miko Beauty Centers

Implantul de sprancene: procedura estetica care revolutioneaza arealul frumusetii

FOREO LUNA: sistemul revolutionar de curatare a tenului cu actiune anti-aging

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta