Hrana cosmetica

Parfumurile gurmande, cu arome de ciocolata, vanilie, scortisoara, capsuni sau fragi, exercita o fascinatie perpetua pentru femeile avide de esente speciale menite sa le reaminteasca de emotiile traite in momente cheie ale vietii. Anumite licori trezesc dorinta de a fi gustate, asemenea nectarului de ambrozie, preferat odinioara de zei.


Inainte de Revolutie existau in RO acele parfumuri bulgaresti cu trandafiri stilizati pe eticheta, extrem de pregnante. Apa de trandafiri nu este menita a fi introdusa doar in parfumuri sau cosmetice, ci poate fi si bauta. In regiunea Kazanlak acest obicei este perpetuat de cativa zeci de ani, iar in 2009 brandul No-Mu-Ba-Ra a exploatat beneficiile apei de trandafiri asupra organismului, dand nastere unui produs excelent.
Frumusetea vine din interior, insa este sustinuta de elemente externe. Doza de bautura No-Mu-Ba-Ra continea colagen si apa de trandafiri, intr-un mix ingenios al stiintei cu cele mai vechi principii de infrumusetare. Recent, gratie succesului inregistrat de bautura cu pricina, No-Mu-Ba-Ra a lansat o dulceata fara adaos din zahar, ce contine trandafir bulgaresc, apa de trandafir, suc de struguri (cu proprietati antioxidante) si coacaze. Un deliciu care stabileste noi standarde pe o nisa aflata in plina ascensiune.

Hrana cosmetica

Savage Beauty: expozitie omagiala Alexander McQueen

Hrana cosmetica

Piese de designer: detalii esentiale la Gala Avanpremiere

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!