CHIC LASHES lanseaza Urban Muse – serviciul de extensii de gene fir cu fir 3D

Cel mai in voga atelier de extensii de gene fir cu fir – CHIC LASHES – lanseaza in preajma Sarbatorilor un nou serviciu menit sa indeplineasca toate visele de frumusete ascunse in sufletul feminin: Urban Muse 3D Lash Extensions.

3D-icon

Fastul, pretiozitatea si stralucirea ce domina atmosfera finalului de an sunt captate in conceptul de beauty CHIC LASHES si transformate in realitate prin intermediul unui meniu de servicii personalizat si adaptat fiecarei cliente in parte, atat din punct de vedere al stilului personal abordat, al mediului profesional in care isi desfasoara activitatea, al dorintelor exprimate, cat si al trasaturilor chipului, care pot fi cel mai bine subliniate si puse in valoare cu ajutorul recomandarilor venite din partea specialistilor centrului.

Cele doua servicii de extensii de gene fir cu fir deja familiare publicului feminin, “Elegant&Classy” – reperul elegantei discrete si al rafinamentului (o singura extensie aplicata pe geana naturala, pentru o alungire subtila si o curbare “din poinier”) si “The WOW Factor” – secretul genelor cu volum triplu si al unui look desprins din paginile revistelor glossy (doua extensii sunt aplicate pe geana naturala), sunt completate de CHIC LASHES sezonul acesta de un veritabil tratament de cinci stele: Urban Muse – sursa de inspiratie pentru gene aliniate tendintelor de ultim moment, perfecte din orice unghi ar fi surprinse si pe cat de spectaculoase, pe atat de usor de purtat si de intretinut.

CHIC LASHES_Urban Muse 3D Lash Extensions (6)CHIC LASHES_Urban Muse 3D Lash Extensions (5)

Prin intermediul Urban Muse 3D Lash Extensions, CHIC LASHES stabileste un nou standard in aplicarea extensiilor de gene fir cu fir, oferind posibilitati infinite de exprimare a creativitatii si a imaginatiei. Universul frumusetii devine astfel un taram fermecat in care dorintele prind contur real sub bagheta magica a lash designerilor care incredinteaza fiecarei femei rolul principal intr-o poveste unica, plasmuita cu grija si atentie la detalii si invaluita in stralucirea inefabila a Sarbatorilor – prilej perfect pentru dezvaluirea fatetelor sclipitoare ale sufletului, surprinse in priviri de neuitat.

Extensiile de gene fir cu fir 3D nu reprezinta o noutate absoluta pe piata serviciilor de beauty, insa tehnica de aplicare a acestora si maiestria specialistor sunt de natura a trasa diferente notabile. La CHIC LASHES sesiunile de aplicare a extensiilor de gene 3D sunt riguros alcatuite, tinand cont atat de grosimea, lungimea si desimea genelor naturale, cat si de forma ochilor (micile imperfectiuni de ordin estetic – pleoape cazute, forma descendenta a ochilor sau distanta prea mica/prea mare dintre pupile – pot fi corectate cu un styling corespunzator menit sa asigure o simetrie a trasaturilor). Astfel, extensiile de gene 3D sunt adaptate din punct de vedere al grosimii si al numarului de fire aplicate, pentru a nu afecta genele naturale si pentru a nu ingreuna pleoapa.

CHIC LASHES_Urban Muse 3D Lash Extensions (4) CHIC LASHES_Urban Muse 3D Lash Extensions (3)

In ciuda volumului spectaculos, a alungirii si a curbarii uimitoare obtinute cu ajutorul serviciului Urban Muse 3D Lash Extensions, clientele nu simt vreun disconfort asociat purtarii si nici nu au senzatia unor “accesorii” apasatoare: genele sunt atat de subtiri, de usoare si de catifelate, incat prezenta lor aproape ca este uitata. In functie de particularitatile individuale, se pot aplica intre 160 si 240 de fire pe un ochi, retusul urmand a fi efectuat la un interval de trei saptamani. Nicio mascara sau gene false nu confera privirii atatea avantaje cumulate: un efect spectaculos – gene alungite, dese, curbate, definite si cu volum, estetica impecabila (adio aspect de gene incarcate) si perfectiune de la primele ore ale diminetii.

Timpul alocat unei sesiuni de extensii de gene fir cu fir 3D este de aproximativ 2 ore, insa fiecare minut petrecut in atelierul CHIC LASHES merita din plin si reprezinta o investitie in propria frumusete. Urban Muse 3D Lash Extensions este dovada vie ca realitatea surclaseaza fictiunea si ca atunci cand vine vorba despre frumusete, nu exista alte limite decat cele ale propriei imaginatii.

Urban Muse 3D Lash Extensions este disponibil in meniul CHIC LASHES la pretul standard de 360 lei, insa in lunile noiembrie si decembrie 2015, serviciul devine si mai tentant gratie ofertei speciale de Sarbatori: 295 lei.

CHIC LASHES_Urban Muse 3D Lash Extensions (2)

Credite foto campanie CHIC LASHES Urban Muse 3D Lash Extensions:
Fotograf: FotografulTAU.ro
Make-up: Andreea Ali
Concept&styling: Adina Necula
Model: Daniela Petrisor
Accesorii: Pandora Romania

CHIC LASHES lanseaza Urban Muse – serviciul de extensii de gene fir cu fir 3D

LE LIFT Eye Concentrate si Recontouring Massage Mask (Chanel): un ritual cosmetic de exceptie pentru redarea fermitatii si densitatii tenului

CHIC LASHES lanseaza Urban Muse – serviciul de extensii de gene fir cu fir 3D

Item si Hegor: formule dermatologice performante pentru ingrijirea completa a parului si scalpului

Articole recente

There are 2 comments

    1. Adina Necula

      Draga mea, vei fi extrem de incantata de CHIC LASHES, mai ales ca in aceasta perioada serviciile personalizate de extensii de gene fir cu fir sunt disponibile la preturi speciale de Sarbatori. Cat de curand voi face si eu o vizita:)

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!