Happy New Year!

Nu agreez rezolutiile si nici bilanturile de final de an, asadar ma voi rezuma in acest post la cateva mentiuni pentru 2011. Anul care tocmai se incheie, am avut sansa de a intalni oameni speciali, alaturi de care am derulat proiecte inedite si cu ajutorul carora am descoperit lucruri care nu se gasesc si nici nu se vor gasi vreodata cu un simplu search pe google. Este vorba despre acele persoane care se afla in umbra unor imagini recognoscibile si pe care este un privilegiu sa le intalnesti.

Brides Magazine - decembrie 2010

Iar asa cum bine am intuit, de cele mai multe ori, lumea modei si a frumusetii isi releva adevaratul sens intr-un spatiu ferit de ochii avizi de label-uri si orbiti de blitz-urile aparatelor de fotografiat.

Harper’s Bazaar Mexic - decembrie 2010

Pentru 2011 am pus deja la punct o serie de proiecte si imi doresc sa am parte de aceeasi sustinere si implicare din partea colaboratorilor si a tuturor celor care mi-au fost alaturi de-a lungul timpului. Multumesc pentru un an plin de dinamism si multumesc voua, celor care imi urmariti activitatea constant atat pe HotCity.ro (rubricile de fashion si beauty) cat si aici pe blogul personal.

Va urez ca anul ce vine sa va poarte in pasi de vals vienez spre implinirea celor mai ascunse si ambitioase deziderate! Happy fashionable year!

Karl Lagerfeld despre Paris – Byzance

Karl Lagerfeld despre Paris – Byzance

Feline la moda

Feline la moda

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!