ARTISTRY Little Black Dress: paleta de farduri de pleoape ideala pentru un smokey eye reinterpretat

In debutul lui 2015 directiile in machiaj sunt retrasate si reconfigurate intr-o maniera aparte, menita sa sugereze atat noile scheme cromatice, cat si atmosfera dominanta: privirea devine intensa si misterioasa sub atingerea nuantelor de pruna si a celor de gri/antracit, iar dramatismul sezoanelor precedente este inlocuit de o sofisticare discreta, special conceputa pentru a transforma femeia intr-o aparitie enigmatica. ARTISTRY dezvaluie paleta de farduri de pleoape Little Black Dress, un omagiu adus deopotriva rafinamentului si farmecului feminin, dar si un pretext de exersare a imaginatiei si de experimentare.

Smokey eye se numara printre tipurile de machiaj inscrise deja in sfera celor “clasice” supuse periodic unei reevaluari, insa asupra carora nu planeaza amenintarea uitarii dupa un sezon. Asemenea unei little black dress minimaliste, impecabil croite si cu finisaje ireprosabile, integrata in garderoba de baza feminina, machiajul smokey eye a devenit de-a lungul decadelor un clasic pentru un look care nu face nicio demonstratie de forta, ci care mizeaza pe eleganta, relaxare si subtilitate.

Desigur nu vorbim despre smokey eye-ul dus la extrem, practicat de majoritatea debutantelor fidele celui mai intens fard negru si celui mai imposibil de conceput fard argintiu, dispus cu generozitate nu doar pe arcada ci si in coltul intern al ochilor, ci despre variante de smokey eye care definesc codul bunelor maniere in machiaj si care cuprind absolut toata paleta cromatica (smokey eye nu se traduce doar prin negru, antracit si fumuriu in dozaje necontrolate si deseori cazute in latura vulgaritatii): nuante de verde, bleumarin, beige, violet, rose, cupru etc.

ARTISTRY Little Black Dress deschide apetitul pentru culorile vedeta ale noului an si pentru studiul unui smokey eye intr-un degrade fin de mov pruna, violet, antracit, gri mediu, plumburiu deschis si perla. Noua paleta de farduri de pleoape Little Black Dress in editie limitata se prezinta intr-o caseta eleganta ce contine 8 nuante perfect coordonate pentru crearea unor machiaje smokey eye de zi sau de seara, alaturi de o pensula cu doua capete, ideala pentru aplicare si bleding.

Pentru un smokey eye discret de zi, ideal este movul mediu usor irizat (Candlelight) aplicat pe pleoapa mobila, uniformizat apoi de-a lungul liniei inferioare a genelor si acompaniat de fardul perlat cu irizatii diafane, imediat sub sprancene (in cazul in care doriti sa creati senzatia de ochi mai departati, puteti aplica fardul Sequin – un rol pal, perlat – in coltul intern al ochilor, iar pentru a inversa efectul, alegeti Stiletto – un plumburiu deschis cu finish metalic).

Odata cu lasarea serii, ochii devin fumurii in nuanta prunei, subliniati cu o tusa de un negru intens: Glamour (mov profund mat) defineste coltul extern al ochilor, Little Black Dress (negru cu irizatii) se prelinge de-a lundul liniilor superioare si inferioare ale genelor, iar Sequin (rozul perlat pal) confera luminozitate privirii in momentul aplicarii sub sprancene.

Colectia ARTISTRY Little Black Dress este disponibila la pretul de 259, 89 lei si poate fi achizitionata prin intermediul distribuitorilor Amway sau din boutique-ul online al brandului.

ARTISTRY Little Black Dress: paleta de farduri de pleoape ideala pentru un smokey eye reinterpretat

Grandiôse Mascara (Lancôme): o formula de exceptie si rezultate impecabile

ARTISTRY Little Black Dress: paleta de farduri de pleoape ideala pentru un smokey eye reinterpretat

FINAL SALE on CONDUR by alexandru

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!