Genti in tendinte toamna-iarna 2012-2013: noua colectie Ideal Boutique

Ce vei ascunde toamna aceasta in noua geanta aleasa sa iti pastreze cu strasnicie necesarul zilnic, alaturi de micile secrete care condimenteaza fiecare zi in care inca un grup de frunze ruginii mangaie marile artere? Te vei plimba la brat cu un geamantan suficient de incapator incat l-ai putea considera in orice moment un bagaj de mana perfect pentru calatorii neasteptate sau vei ceda tentatiei plicurilor supradimensionate in nuante calde de maro, galben mustar sau oranj?
Geanta unei femei este fara doar si poate o adevarata cutie a Pandorei, iar functionalitatea joaca un rol primordial in ceea ce priveste organizarea tuturor lucrurilor continute. Sezonul acesta, designerii au mizat mai mult ca oricand pe aspectul practic si functional al tuturor modelelor de genti, de la cele tip shopper sau bowling si pana la clutch-urile xxs destinate iesirilor nocturne, compartimentand fiecare zona, astfel incat nimic sa nu poata fi dispus in mod aleator.

Tinand cont de necesitatile clientelor si de tendintele cromatice ale toamnei, Ideal Boutique a reunit intr-o noua colectie de genti, cateva alternative perfect valabile pentru a pasi cu dreptul in noul sezon. Mai mult decat atat, piesele pe care pana de curand le puteam admira doar accesand adresa virtuala, au descins chiar in centrul Capitalei (Splaiul Unirii 6, bloc B3A, la etajul 5), Ideal Boutique inagurand un prim showroom (programul este de luni pana vineri intre orele 12:00 – 19:00).
Noua colectie toamna-iarna 2012-2013 regasita la Ideal Boutique include atat piese clasice: genti office, plicuri colorate sau sobre, portofele inteligent compartimentate, curele medii sau subtiri, cat si piese-statement, precum gentile over-sized, plicurile cu aplicatii metalice, ori portofelele cu imprimeuri in piele.

Aspectul este unul cat se poate de structural, formele sunt foarte bine definite, iar pielea in aparenta rigida, surprinde prin latura extrem senzoriala in momentul in care este atinsa. Detaliile de design, nuantele absolut superbe care invaluie modelele colectiei, buzunarele ascunse, fermoarele inspirat plasate, transforma chiar si o simpla geanta de zi, intr-un accesoriu care nu poate trece neobservat. Iar toamna aceasta, se poarta amprentele stilistice puternice, prezentele memorabile, nicidecum banalul sau anonimatul cufundat intr-o mare de gri-uri urbane.
Gentile Ideal Boutique nu atrag prin logo-uri dispuse la vedere si nici nu este necesara o lista de asteptare pentru a intra in posesia unui exemplar. In schimb, cuceresc prin calitate, pastrare impecabila in timp (atat in ceea ce priveste forma cat si pielea) si discretia data de liniile elegante.

Modelul meu preferat pentru zi este geanta Anais, in varianta caramel cu aplicatii aurii, iar ideala pentru trecerea de la dupa-amiaza la seara este geanta plic Lelia, in varianta oranj cu negru.
Ideal Boutique manifesta deschidere si pentru sesiunile de private shopping in afara orelor de program sau pentru intalniri informale (grupurile beneficiaza de discount-uri importante), asadar intrevad toate motivele pentru a deveni un musafir cu acte in regula, ceea ce va sugerez si voua.

Genti in tendinte toamna-iarna 2012-2013: noua colectie Ideal Boutique

Lovely Day by Ramon Monegal: esenta fericirii cuprinsa intr-o clipa

Genti in tendinte toamna-iarna 2012-2013: noua colectie Ideal Boutique

Cosmetica adaptata zonei ochilor: Sublimage La Crème Yeux (Chanel)

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta