Catrinel Menghia pentru Palmetta

Palmetta este un brand de lenjerie rusesc, pe care eu il apreciez extrem de mult. Intr-adevar nu se compara cu nume sonore precum La Perla, Chantelle sau VS, insa functioneaza foarte bine pe segmentul sau de piata. Cei care au trecut prin Rusia este imposibil sa nu fi auzit de el.

catrinel3

Eu marturisesc ca nu am ajuns inca, insa am gasit cateva piese Palmetta intr-un magazin de lenjerie intima multibrand din zona Unirii si din curiozitate am cumparat cate ceva pentru a vedea cum se comporta. Rezultatul: mai mult decat incantata. Forma se mentine foarte bine iar broderiile sunt absolut superbe.

catrinel1

Imaginea Palmetta pentru acest sezon este nimeni alta decat Catrinel Menghia. Ce-i drept numai uitandu-te la Catrinel iti vine sa cumperi ceva. Voi ce parere aveti?

catrinel2

Catrinel Menghia pentru Palmetta

Fotografii transformate in sculpturi 3D

Sakis Rouvas vs Catalin

Sakis Rouvas vs Catalin

Articole recente

There are 0 comments

  1. Aneta

    In ultima poza este Madalina Ghenea, model roman care are FT. MULTE campanii comune cu Catrinel( Perroni, Lise Charmel,Lascana, Lovable),plus altele, este cel putin la fel de frumoasa si voi o mediatizati doar pe una dintre ele! Foarte trist…

  2. Elisa

    Este mult mai frumoasa decat ea, si la fata si la corp. Dar respectul meu pentru amandoua pentru ca sunt frumuseti naturale si stau de parte de stilu „pitzi”.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!