Fendi Casa: un concept fashion home&deco

Accesoriile pe care le porti si mobila pe care o alegi cand iti decorezi locuinta vorbesc despre tine, poate mai mult decat ti-ar dori. Ambele se incadreaza in registrul alegerilor personale care tin de detaliu, de ornamentica si nu in ultimul rand de sensibilitatea interioara. Nuantele calde sau reci, tipurile de finisaje, forma pieselor, pozitionarea lor in spatiu, rolurile atribuite, toate acestea pot fi trecute pe o fisa de analiza, care releva o serie de informatii esentiale privitoare la personalitate, preferinte si stare de spirit.

Piesele de mobilier Fendi sunt recunoscute in intreaga lume, atat datorita materialelor pretioase, de cea mai buna calitate, cat si punerii in valoare a acestora, prin linii minimaliste, simple si de o eleganta absoluta. Nimic nu este marcat de opulenta sau de emfaza, ci mai degraba de studiu atent al modului organic in care obiectele pot fi integrate in camine cu personalitate.

Masuta de cafea Olimpic by Fendi Casa – 13842 lei (redus de la 19058 lei)

Masuta de cafea Servus by Fendi Casa – 14109 lei (redus de la 19058 lei)

Platforma flash-sales Homeycomb iti aduce in prag de Sarbatori doua piese de colectie marca Fendi, cu discount de pana la 27%. Pielea naturala de crocodil este unul dintre cele mai apreciate si dorite materiale nu doar in vestimentatie, ci si in confectionarea articolelor home&deco. Descopera in intimitatea propriei case placerea de a-ti savura cafeaua pe una dintre masutele de cafea imbracate in piele naturala de crocodil sau aligator, Fendi, disponibile in doua variante cromatice: bej-crem si negru. Iar pentru ca valoarea portelanului de calitate nu inregistreaza fluctuatii semnificate in perioade de criza, va reamintesc ca puteti opta pentru un cadou privit ca investitie de Sarbatori: piesele Rosenthal semnate Versace, incluse intr-o oferta speciala pana la finele lunii pe Homeycomb.ro.

Fendi Casa: un concept fashion home&deco

Tendinte primavara-vara 2013: About Isabel by Ludmila Corlateanu

Fendi Casa: un concept fashion home&deco

LaChatterie Gold Label: toamna-iarna 2012-2013

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!