Fascinatia smaraldelor incrustate in bijuterii

La ceas de seara, din ochii lui Isis se revarsa straluciri de smarald, captate de sufletele sensibile si impartasite in taina sacra a amorului. Steaua de smarald strapunge cele mai intunecate tenebre ale sezonului, deschizand calea iluminarii si fundamentand noi inceputuri de o parte sau de alta a barieriei deciziilor.
Din lupta dintre Vasuki si Garuda, intuneric si lumina, s-a conturat smaraldul cu puteri nebanuite, calauza in tinutul umbrelor sau martor al unei noi ere. Totul incepe si se sfarseste cu un smarald ascuns in taina codrilor, in reflectia apelor magice sau sub mantia de purpura a unei siluete misterioase.
La final de an, poarta piese pretioase cu smaralde, desavarsite de maestrii bijutieri si urmeaza razele stralucitoare care iti vor arata calea spre taramul frumusetii. Selecteaza din caseta cu pulberi fermecate, cea mai rafinata nuanta de jad si lasa-o sa iti atinga pleoapele, iar apoi subliniaza-ti privirea cu particule aurii cuprinse intr-un eyeliner de inalta precizie. Deasupra piramidelor, cand astrele isi vor gasi sirul perfect, o noua poarta temporala sa va deschide, marcand sfarsitul si renasterea.

Regaseste bijuteriile cu smaralde realizate in editie limitata in boutique-ul Silver Zone.

Fascinatia smaraldelor incrustate in bijuterii

L’ambre des Merveilles (Hermès): caruselul magic al revelatiilor

Fascinatia smaraldelor incrustate in bijuterii

Olympia Le-Tan si Mary Katrantzou in magazinele Victoria 46, Day&Night si Victoria Online

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!