Esenta spiritului Chanel: cruise 2011

Karl Lagerfeld a reusit sa prezinte colectia Chanel – Cruise 2011, intr-un ambient care a respirat o naturalete si un firesc cum numai luxul autentic il poate conferi. In fata celebrei cafenele Sénéquier, asezati pe scaunele „regizorale”rosii, invitatii au putut asista la un adevarat spectacol, in care runway-ul a fost inlocuit cu astfelatul usor denivelat iar modelele au defilat pe alocuri desculte, pe alocuri purtand sandale tip gladiator plate.

There’s something magical about Saint-Tropez. It’s so easy, and it doesn’t require overcomplicated clothes. It’s not a bling-bling place, it’s a natural place” spunea Karl Lagerfeld luni dimineata in timp ce facea ultimele probe. De fapt aceasta este si esenta spiritului Chanel, care ne capteaza atentia cu fiecare colectie: savoir-faire-ul pus in slujba unor piese atemporale si atat de actuale.

Modelele au descins de pe un yacht si odata ajunse pe alee au inceput sa se plimbe nonsalant, in tunicile lungi cu imprimeuri in tonuri pastelate, evocand parca ceva din atmosfera de petrecere care defineste orasul. Si cine altcineva poate cunoaste mai bine savoarea zonei decat Karl Lagerfeld care isi petrece aici aproape la fel de mult timp ca in Paris.

Referintele la perioada anilor ’60-’70 nu s-au lasat asteptate, cateva dintre tinute amintindu-mi de Pamela Tiffin, Brigitte Bardot sau Farrah Fawcett. Inainte de prezentarea colectiei, a avut loc proiectia scurt-metrajului regizat de Karl Lagerfeld intitulat: „Remember Now”.

Esenta spiritului Chanel: cruise 2011

Cronica de colectie: Luella SS 2010

Esenta spiritului Chanel: cruise 2011

Gillette Proactive si marea destresare

Articole recente

There are 3 comments

  1. Elena

    Adina, daca o sa-ncep sa citesc bloguri de fashion, te bat! 😀 Imi place colectia asta, chiar are cateva piese dragute. Si imi place modul de prezentare 🙂 PS: Cred ca rochia lunga, in dungi pastelate mi-ar veni foarte bine 🙂 Pe 31 decembrie e ziua mea, sa stii. 🙂

    1. adinanecula

      Hehehe pai daca impartim acelasi birou e musai sa te molipsesc putin. Primul pas deja l-ai facut: ma citesti pe mine 🙂 Asa ca in mod cert nu mai ai scapare… iar pana in decembrie sa vezi cate piese vestimentare mai adaugi pe lista :))

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!